Ir labai mažą būstą galima įsirengti jaukiai ir komfortiškai, tereikia tik žinoti kelias tokių namų gudrybes. Interjero dizainerė Julija Naradauskaitė („IJANdesign“) tikina, kad tinkamai įrengus būstą, kad ir studijos tipo, galima nusikelti net į didžiuosius Europos miestus. Ji dalinasi modernios klasikos interjero stiliumi įrengto buto nuotraukomis.

„Tai nedidelis studijos tipo buto kapitalinio remonto projektas. Spalvos ir medžiagos pasirinktos šviesios, nes patalpa yra maža. Jas „pajaukina“ medžio motyvai interjere – tai grindys ir virtuvės stalviršis. Baldai gaminti pagal specialų užsakymą, projektą puikiai užbaigia dailios kalinėto „aukso“ rankenėlės“, – pasakoja interjero dizainerė.

Interjero dizainerė kviečia nusikelti į Paryžių: įrengė studijos tipo butą Šiauliuose (InterioShot nuotr.)

Modernios klasikos interjeras

️Šis stilius turi klasikai būdingos elegancijos ir prabangos, bet yra paprastesnis ir lengvesnis. Nėra klasikai būdingų įmantrių elementų, sudėtingų ornamentų, masyvių baldų. J. Naradauskaitės teigimu, modernios klasikos interjeras pasižymi įvairių spalvų metalais, tiesiomis linijomis, moderniais baldų sprendimais.

Interjero dizainerė kviečia nusikelti į Paryžių: įrengė studijos tipo butą Šiauliuose (InterioShot nuotr.)

️Modernaus stiliaus funkcionalumas suderintas su klasikinio stiliaus elegancija.️Neutralios, prigesintos spalvos, kurios pagyvinamos skirtingomis tekstūromis. ️Stengiamasi išlaikyti balansą: jeigu daug dekoro panaudota lubų ir sienų apdailoje, prie jų derinami minimalistiniai, paprastų formų baldai.

Pasižvalgykite!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)