Ypatinga „Diane von Furstenberg x H&M HOME“ kolekcija kviečia nebijoti namų erdvėje atskleisti savo asmenybę ir kurti individualų interjerą. Kolekcijoje esantys dvipusiai vilnoniai pledai puikiai atrodys ant lovos ar sofos, dekoratyvios raštuotos dėžutės idealiai tiks saugoti ryškias brangenybes, o įspūdingi padėklai ir kvepiančios ryškiaspalvės žvakės papuoš bet kurį namų kampelį.

Diane von Furstenberg

Mėgstamiausią dizainerės Von Furstenberg gintaro kvapą galima rasti visose didelėse kolekcijos žvakėse, kai tuo tarpu keturios mažesnės žvakės yra unikalios kedro, santalo, gintaro ir pušies aromatų interpretacijos, asmeniškai atrinktos pačios dizainerės.

Espreso puodelių ir padėkliukų rinkiniai skirti puošti virtuvę, o spalvoto stiklo rožinės ir oranžinės apvalios vazos, į jas pamerkus gėlių, įspūdingai atrodys bet kuriame kambaryje. Prabangus chalatas, margintas jau legendiniu tapusiu „Diane“ raštu, skirtas ramioms popietėms namuose, o plakatai su įkvepiančiomis dizainerės citatomis taps puikiu bet kurių namų interjero akcentu.

„Diane von Furstenberg x H&M HOME“ kolekcija

„Raštai, kuriuos rasite kolekcijoje, kurtoje su „H&M HOME“, yra tapę tikra mados klasika. „Diane“ raštą sukūriau dar prieš 20 metų, įsteigusi savo kompaniją, o lūpų raštas buvo įkvėptas mano portreto, kurį kadaise sukūrė Andy Warhol. Aš dievinu gyvūnų raštus ir ryškias oranžinę bei rožinę spalvas, tačiau monochromatiškas juodos ir baltos derinys visada atrodys stilingai. Visa kolekcija yra tiesiog pasakiška – nekantrauju su visais ja pasidalinti“, - sako dizainerė Diane von Furstenberg.

„Diane von Furstenberg x H&M HOME“ kolekcija

Kolekcijos fotosesija vyko ryškiuose dizainerės von Furstenberg namuose, kurių interjerą kūrė ji pati – tai autentiška dizainerės asmeninio stiliaus išraiška.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)