Svetainė „Bright Side“ pateikia septynis patarimus, kurie padės paversti savo namus džiugia ir įkvepiančia vieta!

Atsikratykite nenaudojamais daiktais

Bet kokie pokyčiai prasideda nuo valymosi. Atverkite langus, juos nuplaukite, įsileiskite vidun gaivaus oro. Be gailesčio išmeskite visus nebenaudojamus daiktus. Taip pat atsikratykite viskuo, ką saugojate jau ilgą laiką, bet niekada taip ir nepanaudojote. Šie daiktai tik apkrauna jūsų erdvę. Padarykite tai ir jums bus kur kas lengviau kvėpuoti. Be to, atlaisvinti namuose šiek tiek vietos yra labai malonu.

Spalvos daro įtaką mūsų nuotaikai

Nepatikėsite, kaip po renovacijos pasikeičia namuosetvyranti atmosfera. Rinkitės šviesias ir gaivias spalvas, pavyzdžiui, geltoną, žalsvą, turkio ar mėtinę. Tai nereiškia, kad siekdami ryškumo, privalote dekoruoti namus šokiruojančiomis spalvomis – tam idealiai tinka subtilūs atspalviai.

Jei dar nesate pasiruošę tokiems globaliems pokyčiams kaip sienų perdažymas ar nauji baldai, papildykite erdvę keliomis detalėmis, kurios iš karto pakeis interjerą: spalvingomis užuolaidomis, gėlėmis vazoje ar naujomis pagalvėlėmis. Šie elementai iš karto pagyvins kambarį.

Spalvotos sienos svetainėje

Tegu viskas žydi!

Kambariniai augalai bet kokį būstą iš karto paverčia nuostabiu sodu. Gėlės ir augalai pagerins jūsų namų mikroklimatą ir papuoš erdvę. Jie tikrai suteiks jums daug įkvėpimo ir įneš į namus šviesos.

Parduotuvėse galima įsigyti įvairiausių vazonų ir vazų. Jie gali būti kabantys, papuošti nėrinių efektu ar pagaminti iš egzotiškų medžiagų, pavyzdžiui, kokoso kevalų. Vien tik augalais ir gėlėmis galima visiškai pakeisti savo namų atmosferą.

Originalūs spalviniai sprendimai

Jei turite pakankamai drąsos, galite išdažyti savo namų sienas ryškiomis spalvomis. Ne toks radikalus sprendimas būtų viniliniai sienų lipdukai ar sienų piešiniai. Pasitelkę šiuos dekoro elementus, galite kūrybiškai atnaujinti savo namus: sienas gali papuošti fantastiškos gėlės, skraidantys paukščiai, medis, įvairūs užrašai ir daugybė kitų dalykų. Galiausiai galite pasigaminti savo mėgstamiausių nuotraukų koliažą, kuris kiekvieną dieną teiks jums įkvėpimo.

Sodybos stilius

Sodybos asocijuojasi su gamta, ramybe ir vasara. Kodėl nepapuošus savo namų sodybos stiliumi? Iš vytelių pinti baldai, kaimiška staltiesė ir vazose pamerktos gėlės sukurs ramią užmiesčio atmosferą. Praverkite langus, pasidarykite arbatos ir kuriam laikui tiesiog sulėtinkite savo gyvenimo tempą. Viskas! Ramybė aplankė jūsų namus.

Nepamirškite detalių

Nudžiuginkite save naujomis lėkštėmis, spalvingu dubeniu, puodeliu su linksmu užrašu ar spalvoto stiklo taurėmis vynui. Tai be jokių pastangų pakylės jūsų nuotaiką ir pagerins apetitą!

Jaukus interjeras

Nebrangūs variantai

Jeigu manote, kad savo namų atnaujinimui išleisite visas savo santaupas, atsipalaiduokite! Tinkliniai prekybos centrai siūlo platų neblogos kokybės ir nebrangių baldų pasirinkimą. Jei norite tikrai išskirtinių akcentų, ieškokite jų tokiose netikėtose vietose kaip blusų turgus, įdomybių krautuvės ar net jūsų pačių ar jūsų senelių palėpė.

Pavasaris yra atgimimo ir atsinaujinimo metas. Taigi kodėl nepradėjus nuo svarbiausios vietos – savo namų?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)