Panaudokite dažų likučius

Jeigu neseniai (arba kada nors) kažką dažėte, greičiausiai kažkur namuose ar garaže turite likusių dažų. Labai nedaug pasilikite galimiems dažytos sienos pataisymams, tačiau likusius galite kuo puikiausiai panaudoti.

Priklausomai nuo to, kiek dažų turite, galite perdažyti jais vieną sieną, kuri taps viso kambario akcentu. Tai pareikalaus labai nedaug darbo, tačiau atnaujins ir nuspalvins jūsų interjerą.

Svetainė

Drapiruokite turimus audinius

Jau turimi baldai, pridėjus prie jų audinį, atrodys visiškai naujai net nepervelkant jų. Jeigu turite keletą papildomų šalių ar pledą, ištraukite juos iš spintos ir patieskite ant lovos galvūgalio ar sofos. Kai tai nusibos, pakeiskite kažkuo kitu.

Rinkitės natūralius dalykus

Gamta pasižymi tuo, kad visada viską pagerina. Jeigu norite savo būstui suteikti namų jausmą, atsineškite kažką iš lauko. Natūralios medžiagos kambariui suteiks spalvą, formą ir gyvybę.

Nors skintos gėlės yra gražu (ir tai tikrai geras pasirinkimas), tačiau tai tėra trumpalaikis sprendimas. Kita vertus, augalai vazonuose gyvena ilgai, juos galima statyti ant stalo ir mėgautis jų kvėpavimu ir gyvybe. Taip pat tai puikus sprendimas tuštiems kampams užpildyti.

Japoniško stiliaus namas

„Atverkite“ spintelių turinį

Jeigu esate nuomininkas ir nekenčiate savo virtuvės spintelių, išbandykite atviras lentynas. Tiesiog atsukite dureles ir jas nuimkite – šis sprendimas išeksponuos gražiai sutvarkytą jų turinį. (Arba betvarkę, tokiu atveju reiks skirti šiek tiek laiko susitvarkymui).

Jeigu dar nesate pasiruošę visiškai „atsiverti“, rinkitės tarpinį variantą: dalis uždarų spintelių ir dalis atvirų lentynų. Tokiu atveju pakaks nuimti vienas ar dvejas dureles ir parodyti gražesnius savo indus ar receptų knygas. Tuomet kasdienius rakandus laikykite uždarose spintelėse.

Senus daiktus pateikite naujai

Labai lengva prarasti nuovoką, ką turi, ypač jeigu vienoje vietoje gyvenate daug metų. Tad apžiūrėkite savo namus naujomis akimis ir pamatysite, kad kai kuriuos senus daiktus galima panaudoti naujai.

Daiktų kabinimas grupėmis ant sienos yra vienas geriausių būdų kažką įprasto paversti ypatingu interjero akcentu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)