Pasak interjero dizainerės D. Gerasimavičienės, nedidelis butas įrengtas moderniu stiliumi. Jis yra visiškai achromatinis: vyrauja balta, pilka ir juoda spalvos – modernus minimalizmas. Tačiau papildomo žavesio šiam interjerui suteikia stiklinė pertvara.

„Prieš pradedant darbus bute nebuvo nė vienos pertvaros, tad turėjome laisvę formuoti sienas tiksliai pagal poreikį, kiek erdvės ir kam palikti, ir kaip išnaudoti geriausiai. Norint išlaikyti kuo atviresnę ir vientisą erdvę, buvo pasirinktas sprendimas miegamojo ir svetainės erdves atskirti stiklo pertvara su stumdomomis durimis. Jaukumui ir privatumui sukurti pasitarnauja užuolaida. Langai, dėl atsiveriančių gamtos vaizdų, sąmoningai palikti atviri“, – pasakoja interjero dizainerė.

Modernus minimalizmas (Rūtos Kotvickaitės nuotr.)

Pašnekovės teigimu, dar viena išskirtinė šio interjero detalė – stoglangis svetainės zonoje: „Šis interjeras būtent išsiskiria savo nestandartiniais sprendimais, tokiais kaip aukštos iki lubų nematomos durys, stiklo pertvara, atviri langai, achromatinės spalvos, jokių ryškių akcentų. Galbūt kai kaim gali pasirodyti šaltas ir nejaukus, bet tam, kam jis buvo kurtas – tobulas.“

Pasižvalgykite!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (114)