Interjero dizaino portalas „Modsy“ atliko apklausą, kurioje dalyvavo keli tūkstančiai skaitytojų, ir padarė apžvagą apie 2021 m. būsiančias madingas, aktualias interjero tendencijas. Nauji metai artėja, metas pasidomėti, kokių interjero madų atneš 2021-ieji:

Labiau vertinamas patogumas

Namai turi būti praktiški ir patogūs, tegu tai įkūnija dalykai, kurie jums asocijuojasi su patogumu – minkštu audiniu apraukta sofa, pagalvėlės, vilnoniai pledai ir pan.

Spalvotos sienos svetainėje

Tegyvuoja maksimalizmas

Pamirškite modernumą – šiuo metu vėl ima populiarėti maksimalizmas, kurio esminiai atributai būtų antikvariniai daiktai, gėlių raštai, ryškios spalvos, raukiniai, vąšeliu nerti aksesuarai, raštuoti sienų apmušalai ir daugelis kitokių dalykų.

Šviesus medis

Skandinaviškasis modernizmas, šiuolaikinis kaimiškasis stilius išlieka su šviesia mediena – uosiu, beržu, arba baltai dažyta mediena.

Virtuvė iš medžio

Grįžta praėjusio amžiaus devinto dešimtmečio stilius
Interjero dizaino srityje tai reiškia spindinčius blizgius paviršius – žalvarinius, stiklo, lakuotus, taip pat prabangias medžiagas – aksomą, skulptūrinių, iškilių formų dekoro elementus.

Natūralios medžiagos

Jeigu jums ne itin patinka devinto dešimtmečio sugrįžimas, nenusiminkite – natūralios medžiagos ir kitais metais tebebus madingos.

Ryškios sienų spalvos

Niekas nebenori gyventi baltose dėžutėse. Atėjo metas rizikuoti – nudažykite sienas ryškia spalva, įkvėpti iki pandemijos buvusių kelionių ar galbūt mėgstamo restorano interjero.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)