Pasukti galvą, kokias spalvas naudoti, kaip suderinti detales, reikia ne tik kuriant būsto, bet ir kitų patalpų interjerą. Ypač svarbu įvertinti ir apgalvoti interjero dizaino sprendimus tose erdvėse, kurios skirtos fotosesijoms ar filmavimams. Architektė, interjero dizainerė Justina Garbštė pasakoja neseniai pabaigusi kurti interjerą studijai, kuri bus atvira socialinių tinklų vartotojams, ieškantiems erdvės fotosesijoms ar filmavimams.

„Šios vietos paskirtis yra labai aiški ir konkreti. Tai yra „Instagram“ ir kitai socialiniai medijai skirta vieta, kurioje kiekvienas gali pasidaryti patinkančią nuotrauką, filmavimą, „story“ įrašą, „live“ sesiją ir visus kitus veiksmus, susijusius su socialine erdve“, – paaiškina J. Garbštė.

Šioje, studijoje, pasak pašnekovės, bus yra drabužių ir aksesuarų butikas, todėl interjero dizainerei teko užduotis sukurti erdvę net kelioms veikloms.

„Mintis labai patogi ir paprasta: atėjus į studiją, galima išsirinkti sau aprangą, susiderinti aksesuarus, pasidažyti ir sėsti fotografuotis į vieną ar į kitą studijos sceną. Galbūt ne tik pasidaryti nuotraukas savo socialinių tinklų įrašams, bet pravesti gyvą transliaciją ir pan.“, – sako pašnekovė.

Interjero dizainerė sako, kad erdvė, kurioje sukurta šį studija, yra tinkama tokio tipo patalpoms. Ji yra moderniame pastate, patalpos puikiai apšviestos, jos sienos ir grindys pritaikytos fotosesijoms.
Taip pat unikalumo šiai vietai suteiks kiekvieną sezoną vis naujai kuriamas baldų ir interjero aksesuarų pastatymas, floristikos kompozicijos. J. Garbštės teigimu, vieta nuolat atsinaujins ir netaps nuobodžia.

„Medžiagiškumas yra universalus – baltos sienos ir šviesios grindys. Visas bendras kontekstas – kaip balta paveikslo drobė. Na, o visas dekoras bus unikalus tuo, jog nuolat keisis. Sofa, fotelis, pufas, kavos staliukas ar šviestuvas bus realiai parduodamos prekės“, – pasakoja interjero dizainerė ir priduria, kad kurdama interjero koncepciją, ji dairėsi po pasaulį ir rinko pavyzdžius, kurie jau yra įrašyti į turistinius gidus kaip „Geriausios instagraminės vietos“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)