12
Kitas

Tęsinys

Susipažinkite su baziniais fengšui principais, kuriuos pateikia portalas hunker.com. Daugelis pakitimų nesudėtingi, neteks iš pagrindų remontuoti namų. Fengšui siekia 960 metus pr. Kristų, bet šie principai, patarimai nepavaldūs laikui, jie praverčia ir mūsų dienomis.

1. Išsiaiškinkite, kokias pasaulio kryptis atitinka sienos

Norėdami sukurti fengšui dermę namų kabinete, įsidėmėkite – svarbi sienų kryptis. Pagal pasaulio šalių kryptis galėsite parinkti tinkamiausias vietas baldams. Pasinaudodami kompasu, nustatykite kryptis. Štai kiekvienos krypties reikšmė:

-Pietinė siena susijusi su ugnimi ir šlove. Ant šios sienos kabinkite meno kūrinius, įrenkite židinį.
-Šiaurinė siena susijusi su vandeniu ir profesionalumu. Ant jos kabinkite jūsų asmeninius pasiekimus liudijančius diplomus ir pan.
-Rytinė siena susijusi su medžiu, šeima ir protėviais. Pakabinkite ant šios sienos artimųjų, protėvių portretų. Prie šios sienos galite statyti augalus.
-Vakarinė siena susijusi su protu, vaikais ir kūrybingumu. Ši siena turi teikti įkvėpimo.

2. Apgalvokite medžiagas, formas ir spalvas

Namų kabinetui parinktos medžiagos, spalvos, formos turės poveikio jūsų savijautai šioje patalpoje. Pagal fengšui, stalas turėtų būti medinis – jis įneš ugdančiosios energijos į jūsų erdvę. Erdvumo kabinetui suteiks šviesūs atspalviai. Tiesa, tamsus akcentas ant pietinės sienos padės susikaupti.

3. Išrinkite tinkamą vietą stalui

Svarbiausias baldas namų kabinete – stalas, taigi svarbu parinkti jam tinkamą vietą. Kaip minėta, tinkama medžiaga skatina energijos tėkmę, didins jūsų produktyvumą. Nestatykite stalo priešais sieną, priešais langą, nesėdėkite nugara į duris. Geriausia pastatyti stalą taip, kad matytumėte duris, o jums už nugaros būtų siena. Fengšui tai vadinama vadovaujama pozicija.

12
Kitas

Tęsinys

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)