Kad taip yra, galima įsitikinti pasižvalgius po buvusius B. Spears namus – Viduržemio jūros regiono stiliaus vilą Beverli Hilse. Dabar ji atsidūrė nekilnojamojo turto rinkoje ir jos vertė, remiantis portalo homes.com duomenimis, – 6,8 mln. dolerių (5,9 mln. eurų).

Už saugomų Beverli Hilso „The Summit“ bendruomenės vartų esantis daugiau nei 690 kvadratinių metrų ploto namas, pastatytas 2001-aisiais, – tikrų tikriausia prabangos oazė su šešiais miegamaisiais ir aštuoniais vonios kambariais, rašoma portale apartmenttherapy.com.

Viduržemio jūros regiono architektūrai ir dizainui būdingi elementai sukuria darnią visumą ir rafinuotą atmosferą, apgaubiančią vos įžengus pro duris. Impozantiškame vestibiulyje žvilgsnis automatiškai krypsta į viršų, link aukštų lubų. Grindys čia išklotos akmenimis. Didžiulė svetainė puikiai pritaikyta visos šeimos sambūriams, o kitas erdvus kambarys veikiausiai yra kaip tik toks, apie kokį svajojo pati B. Spears, – su aukštomis lubomis ir židiniu. Šį kambarį galima apžvelgti ir iš viršaus, nes antrame aukšte įrengtas savotiškas balkonas.

Matyt, neverta nė sakyti, kad B. Spears virtuvė apstatyta pačia moderniausia buitine technika. Jos vidury įrengta vadinamoji centrinė sala, o darbo zonas atstoja platūs stalviršiai. Valgymo zona – jaukus kampelis, kuriame įsitaisius norisi pasimėgauti lengvais pusryčiais ir nuo pat ryto įsileisti teigiamas emocijas. Pietums skirta erdvė šiek tiek ištaigingesnė: tai tarsi atskiras kambarys su aukštomis, į vidinį kiemą atsiveriančiomis durimis.

Antras aukštas įrengtas taip, kad iš jo būtų galima matyti pirmą. Žvelgiant iš bibliotekos būstas atrodo ypač puikiai.

Visuose vilos miegamuosiuose nestinga prabangių patogumų: verta paminėti vien balkonus ir atskiras vonias, kuriose ilsintis nesunku pasijusti it ištaigingame SPA centre.

Drabužių vilos savininkė, aišku, turėjo į valias, todėl nekeista, kad sieninę drabužių spintą atstojantis kambarys dydžiu laisvai nurungtų daugelį apartamentų.

Name, kuriame gyveno B. Spears, yra ir privati kino salė, kurioje patogu žiūrėti filmus su draugų kompanija.

Pro darbo kabineto langą atsiveria vaizdas į užpakalinį kiemą, kuriame vešantys skrupulingai sukomponuoti augalai mintimis nukelia į atogrąžas. Kieme yra ir židinys, plaukimo baseinas bei SPA malonumų kampelis.

Šalia pagrindinio namo įrengtos patalpos aptarnaujančiam personalui.

B. Spears iš šių apartamentų senokai išsikėlė į Tausand Ouksą Los Andžele. Su šiuo metu parduodama vila derėtų sieti dainininkės gyvenimo etapą nuo 2007-ųjų iki 2012-ųjų, tada, kai ji jau buvo išsiskyrusi su Kevinu Federline‘u.

Visą skelbimą rasite ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)