„Historic Homes“ yra „Facebook“ grupė, kurios tikslas apibūdinamas kaip „dalytis istoriniais namais, vertinti jų grožį tikintis, kad jie bus išsaugoti“. Kiekvieną dieną nariai atnaujina grupę įrašais, kuriuose pateikiami istoriniai namai, kuriuos galima įsigyti JAV, rašo portalas apartmettherapy.com.

Kad namai atitiktų grupės keliamus reikalavimus, jie turi atitikti šiuos kriterijus: 1. Būti pastatyti 1930 m. ar anksčiau; 2. Kaina 180 000 JAV dolerių ar mažiau; 3. Būti parduodami aukcionuose.

Šie kriterijai paverčia puslapį puikiu šaltiniu kiekvienam, norinčiam rasti istorinius namus.

Už 170 000 JAV dolerių Vakarų Virdžinijoje galėtumėte būti puikios būklės trijų aukštų 418 kvadratinių metrų Viktorijos laikų namo, kuriame yra pakankamai didelis garažas, savininkas. Arba už 110 000 JAV dolerių Ročesteryje, Niujorke, galite įsigyti neseniai atnaujintą 1920-ųjų „Art Deco“185 kvadratinių metrų namą.

Kiekvienas, planuojantis iškeisti miesto gyvenimą į kaimo vietovę, pirmiausia norės apie tai gerai pagalvoti. Bet nesvarbu, ar norite iš tikrųjų keltis, ar ne, tokie puslapiai kaip ši „Facebook“ grupė ir senų namų „Instagram“ paskyros yra vietos, kur žmonės gali įvertinti istorinių namų savybes ir jų architektūrą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)