1. Kaip įrodo ši nuotrauka, jums nereikia remontuoti viso garažo, užtenka pertvarkyti tik vieną kampelį. Tiesą sakant, tiesiog perdažydami duris galite padaryti tokių stebuklų, kad jūsų garažas atrodys visai kitaip.


2. Krovinių paletės (šiuo atveju juodos ir baltos) naudojimas yra puikus būdas sukurti garažo įėjimą, kuris iš tikrųjų sukuria puikią nuotaiką prieš žengiant į namus.

3. Dar vienas socialinių tinklų vartotojas savo garažą pavertė antrąja svetaine, atvirai vadindamaa ją „Covido kabina“.


4. Mažiau yra daugiau: norint, kad jūsų garažas derėtų prie bendro namų interjero ar net jį pagražintų, užtenka tik šiek tiek dažų ant laiptų!


5. Puikiai tinka vasarai: šis naujai pakeistas gyvenamasis kambarys po atviru dangumi taip pat būtų puikus vasaros biuras.


6. Anot dar vieno socialinių tinklų vartotojo, kadaise tai buvo vieno automobilio garažas, tačiau tuo sunku patikėti: atrodo, kad jis visada buvo stilingas prieangis.


7. Daugeliui garažas gali būti ir skalbykla, kuri garažo patalpą gali virsti apkrautu sandėliuku. Kita vertus, kaip ir dizainerė Anita Yakota, garažą kuriame stovi ir skalbyklos, gali paversti niekur nematytų švaros kambariu.


8. Nors garažą sutvarkyti ir dar įrengti stilingai gali būti sudėtinga, tai gali būti jūsų tikslas, kuris yra įgyvendinamas, kaip rodo šį nuotrauka.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)