Nesvarbu, ar einate link subtilių neutralių spalvų, populiarių ar kažko tarp jų, yra nesenstančių atspalvių, tinkančių visiems ir kiekvienam stiliui, rašo hunker.com.

Štai 10 klasikinių virtuvės spalvų derinių jūsų virtuvės dizainui.

1. Penkiasdešimt mėlynų atspalvių

Atnaujindama virtuvę istoriniuose, šimtmečio pradžios namuose, JAV dizainerė Viktorija Sass daugiausiai naudoja šiuolaikišką rafinuotai mėlynų dažų atspalvį. Ji mėlyną spalvą renkasi ir grindims, ir sienoms, ir virtuvės baldų stalviršiams. Laisvė mėlynai spalvai.

Virtuvė

2. Natūralumas

Kelly Brownas ir Bryce'as Ehrecke'iai svajonių namo, kurio vidus atrodo tarsi dykuma, savininkai namų įrengimui naudojo medį. Jokia išimtis buvusi ir virtuvė. Norėdami išlaikyti natūralumą ir minimalizmą mažame būste, pora pasirinko natūralius dažus sienoms, primenančius molį.

Virtuvė

3. Balta

Tiems, kurie vengia spalvų savo virtuvėje, visada yra puiki išeitis – balta spalva, kuri visuomet yra madinga. Balta spalva turi daug atspalvių, todėl ja galima puošti ir sienas, ir grindis, ir stalviršius. O kad jūsų virtuvė būtų gyvybingesnė, įneškite į ją šiek tiek spalvų žaismo – augalų ar minimalių dekoro detalių, pavyzdžiui, spalvotų vazų.

4. Rožinė

Manote, kad leisti laiką rožinėje virtuvėje būtų per sunku? Tikrai ne. Tinkamai suderinus rožinius atspalvius, juos paįvairinus baltomis dekoro detalėmis, didžiuositės išskirtine virtuve. Šviesiai rožinės sienos, baltos grindys, rožinio atspalvio spintelės ir balti stalviršiai – puikus geros nuotaikos kasdien užtaisas.

Virtuvė

5. Nebijokite juodų dažų

Mažos juodos suknelės niekada neišeina iš mados, o štai juodos virtuvės nėra populiarios. Sietle (JAV) gyvenanti dizainerė Heidi Caillier tikina, kad tamsi virtuvės erdvė puikiai dera su dideliais langais ir augalais, kaip dekoro elementais. Natūralaus medžio elementai, tokie kaip stalviršiai, grindys ir taburetės erdvę tiesiog puošia.

Virtuvė

6. Apsvarstykite švelnų geltonos spalvos atspalvį

Geltona spalva retkarčiais gali versti jaustis nejaukiai, tačiau subtili saulės spalva yra linksma ir energizuojanti. Jūs šypsositės tik eidami į savo virtuvę.. Ir suderinkite šviesų geltonos spalvos toną su baltų plytų sienomis, pakabinamais augalais ir medžio stalviršiais.

7. Tegul miškas tave įkvepia

Žalios spintelės gali priversti jaustis tarsi miške. Mediniai stalviršiai, žalsvos ar baltos spalvos sienos – puikiai dera. Taip jūsų virtuvė virs tikra oaze.

8. Nespalvota?

Juoda balta – kaip jums virtuvė tarsi sename filme? Juodos spintelės ir baltos lentynos, juodai balti stalviršiai ir kilimėliai.

Virtuvė

9. Raminančios spalvos

Kai gyvenimas chaotiškas, pilkos spalvos tonai suteikia harmoniją. Kaip jums: spintelės, salos ir sienų spalvos elegantiškos sidabro spalvos. Baltos spalvos akcentai, šviestuvai, atgaivina erdvę – kaip ir šviežių vaisių dubuo ir vaikų meno dirbiniai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)