Optimizuokite erdvę po kriaukle

„Mažoje virtuvėje labai svarbu optimizuoti vietą spintelėje po kriaukle“, – sako Jean Liu iš „Jean Liu Design“.

Įrenkite spintelėje lentynėles, kuriose bus patogu laikyti valymo priemones. Taip ne tik išnaudosite vertikalią erdvę ir į spintelę tilps daugiau daiktų, bet ir tuos daiktus bus daug lengviau rasti, kai prireiks.

Spinta prie sienos

Virtuvėje yra neužimtas sienos ruožas? Galite prie jos pastatyti aukštą spintą.

„Pasistatykite prie sienos atskirą spintą, į kurią patogiai susidėsite namų apyvokos reikmenis ir virtuvės rakandus – sako Marie Flanigan iš „Marie Flanigan Interiors“. – Galima sukurti švarios ir neapkrautos erdvės iliuziją paslėpus kasdien naudojamus daiktus spintoje, kur jie visuomet bus po ranka – prirekus, galėsite pasiimti.“

Maža virtuvė

Taip pat tokioje spintoje galima laikyti maisto produktus, jei neturite maistui skirto sandėliuko ar podėlio.

Atviros lentynos

„Jei norite ir maksimaliai išnaudoti erdvę, ir išlaikyti vizualiai patrauklią estetiką, rinkitės atvirų lentynų sistemą“, – sako Laurie Blumenfeld-Russo iš „Laurie Blumenfeld Design“. Į tokias lentynas galite sudėti puodus ir keptuves, indus, taures ir daug kitų indų – ypač tuos, kurie gražiai atrodo ir gali tarnauti kaip dekoro elementas.“

Maža virtuvė

Ištraukiami stalčiai ir stalčių tvarkyklės

Stalčių ir spintelių tvarkyklės yra tikras išsigelbėjimas mažoje virtuvėje, kurioje daiktų saugojimui skirta erdvė labai ribota.

„Spintelėse ir stalčiuose puikiai pasitarnauja ištraukiamos ar besisukančios tvarkyklės, karuselės“, – sako Charlie Hellstern iš „Charlie Hellstern Interior Design“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)