Avinas: rausva

Esate įsitikinęs, dinamiškas ir šiek tiek drąsus. Nors daugelis mano, kad rožinė yra vaikų mėgstama spalva, jūs žinote, kad ji yra stipri, drąsi ir tobula suaugusiems, rašo housebeautiful.com.

Jautis: juoda

Kai kurie gali jus vadinti užsispyrusiais, bet mes žinome, kad jūs tiesiog turite tvirtą požiūrį. Jūsų grožio ir prabangos vertinimas daro jus tendencijų modeliuotoju, todėl juoda jums tinka – madinga ir drąsi, koks esate.

Dvyniai: geltona

Dvynių asmenybė yra gyva, lengvai prisitaikanti. Geltona spalva puikiai tinka tokiam bendrauti mėgstančiam dvyniui! Be to, geltona spalva yra lankstus atspalvis – aksesuarų pasirinkimo galimybių yra begalė, o tai tinka jūsų nuobodžiai pusei.

Vėžys: šviesiai mėlyna

Jūs esate žvaigždžių ženklų namai, jautri siela, ištikimasis ženklas. Šviesiai mėlyna spalva turi puoselėjamą vibraciją, kuri padeda pasikrauti energija, džiaugsmu. Tai yra atspalvis, įkvepiantis jūsų stiprią kūrybinę pusę.

Kambario spalva pagal Zodiako ženklą

Liūtas: violetinė

Kalbant apie dramą, visuomet šalia galite tikėtis Liūto. Jūs pagardinate kiekvieno gyvenimą, įkvėpdami kitus savo stiliumi ir buvimu dėmesio centre. Violetinė spalva jums tinka puikiai.

Ultra violetinė

Mergelė: kreminė

Jūs esate tas žmogus, kuris iš tikrųjų gali pamatyti skirtumą tarp dvidešimties kremo atspalvių. Kruopštus ir protingas, jūs taip pat turite praktinę pusę, kuri neutralų pasirinkimą iš tiesų daro protingu.

Kambario spalva pagal Zodiako ženklą

Svarstyklės: žalia

Jus apibūdino kaip „griežtą, bet teisingą“. Jūs turite tvirtą asmeninį įsitikinimą, bet taip pat ir švelnesnę pusę, vertinančią grožį visomis jo formomis. Jūsų gyvenimo tikslas yra pagaliau pasiekti pusiausvyrą, todėl žalios spalvos atspalviai kalba apie jus – jie atspindi harmoniją.

Skorpionas: raudona

Jūs esate aistringas žmogus, kuris viską, ką daro, atlieka nuoširdžiai. Raudona tinka šiam jūsų asmenybės bruožui, bet taip pat parodo jūsų sugebėjimą įsipareigoti, pasirinkti.

Kambario spalva pagal Zodiako ženklą

Šaulys: šokoladinė

Esate savo draugų grupės filosofas, žinomas dėl gerai apgalvotų išminties žodžių. Nors Šaulio asmenybė gali būti energinga, šokolado rudos spalvos intensyvumas papildo šį aspektą, kartu padėdamas pasiekti ramybę.

Art deco stilius

Ožiaragis: pilka

Atsargus, kantrus ir darbštus, jūs tikite, kad gerų dalykų būna tiems, kurie jų laukia. Esate drausmingas, turintis rytojaus planą ir turbūt po penkerių metų. Šis neutralus atspalvis yra tobulas, nesenstantis pasirinkimas. Sunku suklysti, tačiau mes žinome, kad galite perprasti pasirinkimą ir rasti geriausią sprendimą.

Vandenis: oranžinė

Draugiški, tačiau nepriklausomi, o jūsų skonis – eklektiškas ir neįprastas. Jūs originalus, matote dalykus, kurių kiti vengia. Kaip apelsinas! Šis citrusinis atspalvis yra toks pat unikalus kaip ir jūs.

Netikėti, bet įdomūs spalvų deriniai

Žuvys: mėlyna

Kūrybiškas, jautrus ir labai užjaučiantis – esate tikras vandens ženklas. Jūsų pasirinkta mėlyna spalva yra šiek tiek tamsesnė ir jaukesnė, kuri šmėžuoja fone ir nenukreipia jūsų dėmesio nuo svarbių dalykų.

Kambario spalva pagal Zodiako ženklą
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)