Interneto portalas apartmenttherapy.com pateikia kelių nekilnojamo turto specialistų įžvalgas, kaip įsirengti miegamąjį, kad intymiausias kambarys namuose atrodyti jaukiai ir šiuolaikiškai su mažiausiai finansinių investicijų.

Dominuoja balta spalva

Pastaraisiais metais tapo visiškai akivaizdu, kad baltas miegamasis yra paprastas ir „švarus“, žmonės vis dažniau baltą spalvą pritaiko miego kambariui. Kaip portalui pasakoja nekilnojamo turto specialistas Robin Kencel, gyventojai atranda vis daugiau baldos spalvos dizaino elementų: „Matomi sluoksniuoti modeliai, faktūros ir spalvos, ir aš tikiu, kad jie pateks į miegamąjį.“

Taigi, nugrimzkite į baltą antklodžių debesį, pavyzdžiui, tokį: pieno putos spalvos antklodė, papuošta ryškiomis pagalvėmis, kurios – puikus ir tikrai nebrangus miegamojo akcentas.

Miegamojo interjero sprendimai

Romantiškas miegamasis

Jeigu mėgstate romantiką, motyvuojančius užrašus, pagalves, kurios „snaudžia“ su užrašu „Zzzz“, toks kambarys kaip tik jums. Tokį interjerą galima pamatyti interjero žurnalų puslapiuose, o gal net draugų miegamuosiuose.

Tačiau nekilnojamojo turto ekspertas Louis Adler sako, kad kartais romantika, mieli užrašai ir purios pagalvėlės miegamajame gali ir pakenkti. Juk, ko per daug – tas tikrai neatrodo patraukliai ir jaukiai: „Abstrakčių vaizdų ar grafikos su šūkiais ir posakiais naudojimas kaip meno kūrinių jūsų miegamajame gali tapti perdėtu. Daug įvairių elementų reikėtų keisti vienu dideliu paveikslu ar nuotrauka, kurie uždengtų didžiąją dalį jūsų sienos.“

Miegamojo interjero sprendimai

Dar nebaigto įrengti kambario interjeras

Kadaise cementas, neapdorotos plytos ir keraminės plytelės buvo laikomi tikrai prašmatniomis detalėmis miegamajame. Tačiau dabar žmonės pasirenka komfortą ir atsisako tokių elementų, kurie kambaryje sukuria šaltumo, nejaukumo jausmą.

„Vaikštant ant šaltų, kietų paviršių miegamajame nėra šilta ir neramu“, – aiškina nekilnojamo turto specialistas Splendore. Anot jo, grindys, ant kurių guli kilimai ir grindų kilimėliai, yra nesenstantys interjero elementai ir bus populiarūs dar ilgai.

Miegamojo interjero sprendimai

Kambarys be vardo

Jei esate labai patogios lovos, į kurią tiesiog įkrentate ir pasislepiate tarsi plunksnų debesyje, gerbėjas specialistas Gerardas Splendore turi jums keletą blogų naujienų.

Niekas negali paneigti, kad tokio miegamojo akcentas – ta labai patogi, minkšta lova, tačiau nereikėtų pamiršti ir kitų detalių, kurios miegamąjį paverčia tarsi žmogaus asmenybės saviraiškos pavyzdžiu. Galima pridėti daugiau kontrastų, daugiau individualumą pabrėžiančių detalių, pavyzdžiui, nuotraukų rėmelių su artimųjų fotografijomis, gėlių gražiuose vazonuose. Svarbiausia – kuo daugiau individualumo. Galų gale, miegamasis yra asmeniškiausias jūsų namų kambarys, todėl nebijokite išreikšti savęs.

Miegamojo interjero sprendimai

Per daug technologijų

Kažkada ant jūsų miegamojo sienos pritvirtintas didelis plokščiaekranis televizorius galėjo būti laikomas prabangos ženklu. Šiomis dienomis žmonės nori atitrūkti nuo virtualaus pasaulio, trokšta, kad jų miegamasis taptų „šventove“. Anot Splendore, tai reiškia, kad prietaisų miegamuosiuose ateityje tik mažės.

Miegamojo interjero sprendimai

Užuot rinkęsi naujausias ir geriausias technologijas savo miegamuosiuose, žmonės ieško elementų, skatinančių ramybės ir prieglobsčio jausmą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)