Pasak pašnekovo, NT visuomet perkamas su tam tikru tikslu. Šiuo atveju klientai pageidavo sukurti dviejų tipų vertę. Pirmoji - padidinti buto likvidumą – iš vieno kambario buto buvo suformuotas dviejų kambarių butas. Dėl to turto kaina pakilo beveik 10 proc. Antroji užduotis buvo sukurti šiuolaikišką, kokybišką interjerą, skirtą nuomininkui, kad būtų patogu gyventi.

„40 kv. metrų ploto butas skirtas vienam arba dviems žmonėms. Pagal vietą, interjerą, kokybę, mes tikimės jauno, šiuolaikiško, vertinančio komfortą žmogaus, kuris nori gyventi patogiai, gerbia turtą, kuris nori ne tik naudotis šio buto privalumais, bet ir netoliese esančiu parku, prekybos centru, sporto kompleksais ir t.t.“, – kalbėjo D. Slavinskas.

Apdaila – itin aukštos kokybės

Jis įvardijo, kad butui pasirinktas vienas populiariausių stilių – skandinaviškas interjeras. Kuriant interjerą, vienas iš svarbiausių aspektų buvo baldai. Vieni yra korpusiniai, pvz., virtuvės baldų komplektas, taip pat yra dvi drabužinės, viena iš jų labai talpi, į kurią galima įeiti. Antra dalis baldų yra mobilūs – jie taip pat labai svarbūs. Šiuo atveju parinkti kokybiški, iš specializuotų parduotuvių, derinti tarpusavyje.

Anot eksperto, iki šiol rinkoje vyrauja stereotipas, kad jeigu butas įrengiamas nuomai, galima jį apstatyti bet kaip arba nepabaigti apstatymo baldais, nes manoma, kad nuomininkas pats apsistatys būstą trūkstamais baldais. Šiuo metu rinkoje tai klaida – reikia visiškai paruošti namus gyvenimui, kad nuomininkui nereikėtų niekuo papildomai rūpintis.

D. Slavinsko teigimu, būsto įrengimui dažniausiai taupo tie, kurie turtą įsigyja miegamuosiuose rajonuose. Arčiau centro nusipirkę būstą žmonės dažniausiai įrengia jį kokybiškiau. Į tai ir reikia atsižvelgti, sprendžiant, kaip įrengti būstą – jeigu būstas aukštesnės klasės, tuomet reikia daugiau investicijų į jo apdailą.

Daugiau žiūrėkite vaizdo reportaže.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)