204 kv. metrų ploto namą aktorius nori parduoti už 2,2 milijono dolerių. 90-aisiais šiuose namuose taip pat gyveno aktorius Brad Pitt.

Įsikūręs virš Saulėlydžio juostos Vakarų Holivude keturių miegamųjų, keturių vonios kambarių namo didžiausi privalumai slypi lauke. Nuo kiemo atsiveria įspūdinga Los Andželo panorama, įskaitant ir kvapą gniaužiantį naktinį vaizdą, užburiantį miesto šviesų žaismu.

Viduje akivaizdžiai matyti Pietų Kalifornijos stilistika, kurią pabrėžia aukštos arkinės durys ir medinės lubos. Namuose įrengta erdvi svetainė su didžiuliu židiniu bei valgomojo zona.

Iš virtuvės veda įėjimas į prabangų privatų galinį kiemą su laiptais, vedančiais į poilsio zoną. Čia galima rasti fontaną bei laužavietę.

Antrame aukšte yra trys miegamieji, iš kurių vienas priklauso šeimininkui. Pastarasis gali pasigirti įspūdinga drabužine, vonia bei balkonu su vaizdu į miestą.

Šis namas nebūtų vertas milijonų Holivude, jeigu neturėtų savo kino salės su baru žemiausiame namų aukšte.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)