Svarbiausia užduotis kuriant šio namo interjerą – suprojektuoti patogiai gyvenamas erdves. Svarbu įsiminti esminį principą – dizaineriai nekuria interjerų pagal slaptą taisyklių rinkinį.

Juk žmogus – tai kūrybingumu pasižyminti būtybė, mėgstanti įsivaizduoti, svajoti ir tyrinėti, vadovautis intuicija.

244 kv. metrų ploto namas

Turimi baziniai principai, kaip kurti namų interjerą, neretai tampa puikiu atspirties tašku renkantis baldus ir kuriant namų interjerą, net jei kai kurie iš jų nėra idealiai tinkami tam tikrai erdvei, tačiau ir mes galime atskleisti savo kūrybingumą.

Kadangi dizainerėms reikėjo pirmame aukšte reikėjo atskirti prieškambarį nuo svetainės, darbo kambarį įrengė pagrindinėje namo erdvėje esančioje antresolėje, o antresolės ir atviros laiptinės turėklus suprojektavo iš stiklo. Dizainerių kūrybiškumas pasireiškė ir pirtyje, kur įrengė stiklo sienas.

244 kv. metrų ploto namas

O dabar kilkime aukštyn – antrame aukšte šeimininkų miegamasis ir vonios kambarys buvo apjungti, ir kartu atskirti skaidria stiklo pertvara. Taip pat buvo suprojektuota drabužinė. Galiausiai, jaunuolio kambarys padidėjo sujungus du šalia esančius kambarius.

Pasak interjero dizainerių Daivos ir Audronės: „visos interjero medžiagos ir spalvos parinktos atsižvelgiant į bendrą namo nuotaiką.“

244 kv. metrų ploto namas