Suprantama, ne visi turi pakankamai pinigų pačiam geriausiam interjerui, tačiau tai nereiškia, kad dėl to jūsų namai turi atrodyti pigiai. Tiesa štai kokia: yra išties daug lengvai prieinamų stiliaus gudrybių, kuriomis galite pasinaudoti, kad jūsų namai atrodytų brangiau, rašo apartmenttherapy.com.

Tekstūra ir raštai

Suteikite savo namams tekstūros ir raštų – jie atrodys apgalvoti ir prašmatnūs. Pradėkite nuo tekstūrinio pagrindo, pavyzdžiui, aksomo ar lino sofos ar fotelio, tada pamėtykite raštuotų pagalvėlių (rinkitės skirtingas: dryžius, gėles, gyvūnų raštus) ir tekstūrinį užklotą. Galutinis rezultatas atrodys išties brangiai.

Skandinaviškas interjero dizainas

Elegantiškos žvakės

Pagalvokite apie kvapus. Galite rasti daug puikiai kvepiančių žvakių, kurios sukurs vientisą atmosferą jūsų namų erdvėse.

Asmeninis prisilietimas

Papildykite namus augalais, vazomis, knygomis ir kitais nedideliais asmeniniais daiktais, nes jie namų erdvei suteiks gyvumo, kuris, savo ruožtu, užtikrins prabangos jausmą.

Madinga virtuvė

Puikus ir įkandamas atnaujinimas – išdažyti virtuvės spinteles drąsia spalva ir pakeisti visą įrangą vintažiniais variantais. Jei dar pasirūpinsite tinkančiomis rankenėlėmis (jos gali būti neįprastos), tai akimirksniu suteiks jūsų virtuvei įmantrumo.

Virtuvės interjeras

Veidrodėli, veidrodėli…

Bet kokius namus papuoš milžiniško dydžio veidrodis, kuris atspindės didelę dalį erdvės. Didelis veidrodis išpuošia kambarį ir paverčia jį daug didesniu.

Pakeiskite savo vonios veidrodį (paprastai tai būna priklijuotas prie sienos variantas) įdomesniu, laisvai stovinčiu veidrodžiu. Tai galima daryti šeimininko ar šeimininkės vonios kambaryje!

Langai, kurie apstulbina

Žmonės dažnai nekreipia dėmesio į savo langus, nes mano, kad, turint omenyje ribotą biudžetą, tai nėra prioritetas. Vis dėlto, portjeros, permatomos lengvos užuolaidos ar paprasčiausios romanetės yra greitas ir paprastas būdas sušvelninti savo langus ir suteikti erdvei tekstūros. Pilnai apipavidalinti langai suteiks visam kambariui išbaigtumą ir darną.

Atsikratykite to, ko nereikia

Apžiūrėkite savo erdvę ir nuspręskite, ar tikrai visi jame esantys elementai būtini, kad būtų sukurtas bendras jo vaizdas. Jeigu kažkas netinka kambaryje, perkelkite tą daiktą kažkur kitur! Per daug elementų vienoje erdvėje sukuria chaosą, todėl būtina atsikratyti visko, kas nereikalinga.

Apšvietimo žaismas

Kalbant apie apšvietimą, dažyti, popieriniai ar medžiaginiai gaubtai – puiki interjero dizaino gudrybė, padedanti sukurti „brangią“ išvaizdą. Raštuoti gaubtai yra itin pageidaujamas elementas maksimalistiniame judėjime.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)