Veidrodžiai ir raštai

Eklektiški, kelių atspalvių tapetai ir didelis veidrodis gali atrodyti itin dinamiškai ir susilieti į darnią visumą, jei parenkami ir į interjerą įkomponuojami teisingai. Raštai sienoms suteikia gilumo, o veidrodžio atspindys – daugiau erdvės.

Pilka su mėlynais prisilietimais

Kad pilkas vonios kambarys atrodytų šviesiau, tamsiai mėlyni atspalviai gali padėti sukurti balansą. Vidurnakčio mėlyna dailiai sujungia tonus bei suteikia vonios kambariui prabangos įspūdį.

Šilti akcentai

Pilka spalva nebūtinai yra šalta – ji gali būti ir išties jauki, jeigu pasirenkate tinkamą toną. Šiltesnius atspalvius parinkę durims, langų rėmams ir pačiai voniai bei pridėję keletą vintažinių akcentų (tinka ir knygos) sukursite išties nepaprastą interjerą.

Akcentinės grindys

Kad minimalizmui suteiktumėte subtilų akcentą, susikoncentruokite į grindis – jas galite paversti vonios interjero ašimi, bet neužgožti visos vonios. Geras sprendimas – raštuotos plytelės grindims ir monochromatinės sienos.

Ryški spalva

Jei norite pilkos spalvos interjero, tačiau nenorite, kad jis būtų vienspalvis, vienas kitas ryškios spalvos aksesuaras, detalė ar akcentas yra puikus sprendimas. Pavyzdžiui, tamsios spalvos grindys atrodo šviesiau, jei interjere yra įkomponuotas raudonos spalvos akcentas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)