Medžiagos

Kaip teigia interjero dekoracijų dirbtuvių „A&G workshop” atstovas Andrius Urbonas, „rinkdamiesi dekoracijas savo namams, pirmenybę teikite natūralioms medžiagoms. Štai, pavyzdžiui, mediniai gaminiai visada suteikia jaukumo, skleidžia šilumą ir gerą energiją.“

Šiuo metu pastebima aiški tendencija, kad natūralūs bei ekologiški gaminiai tampa dar labiau madingi, jų paklausa tik auga, todėl daugelis atsigręžia į gamtą ir ieško dekoracijų, pagamintų iš gamtoje randamų medžiagų.

Taigi, jei norite, kad namai būtų pripildyti jaukumo, šilumos ir harmonijos, rinkitės interjero dekoracijas, kurios pagamintos iš natūralių žaliavų.

Skandinaviškas interjero dizainas

Išskirtinis dizainas ir originalumas

Kaip atskleidžia A. Urbonas, dauguma klientų ieško originalių ir išskirtinai atrodančių interjero detalių arba jau turi aiškią viziją, kaip dekoracija turėtų atrodyti, tačiau neranda, kur būtent tokią galėtų įsigyti. Kaip sako pašnekovas, „tada telieka tik išpildyti pageidavimus ir materializuoti idėjas – pagaminti tai, ko klientui niekur nepavyko rasti.“

„Taip pat neretai pasitaiko klientų, kurie nori antram gyvenimui prikelti kokius nors jiems emociškai brangius, sentimentus keliančius senus daiktus. Tokiu atveju užtenka, jei reikia, pataisyti, perdažyti, jei yra pageidavimas, pasendinti ir viskas – daiktas atrodo kaip naujas, tačiau nepraradęs per ilgą laiką sukauptos savo vertės. Ir štai tokie daiktai atrodo tikrai išskirtinai ir originaliai“, – tikina A. Urbonas.

Tad, jei knieti ką nors pakeisti namų interjere, pasvarstykite, gal pakaktų kokį nors jums brangų, tačiau kiek pabodusį, daiktą tiesiog atnaujinti?

Skandinaviškas interjero dizainas

Kaina

Kaip visi žino, kaina yra svarbus kriterijus renkantis bet kokią prekę. Pasižvalgius po interjero dekoracijų parduotuves – net nebūtinai garsių firmų – gali susidaryti įspūdis, kad visos grožybės, skirtos namams, kainuoja nemažus pinigus. Tačiau A. Urbonas skuba nuraminti ir teigia, kad kokybiškų ir stilingų interjero detalių galima įsigyti ir už nedidelę, visiems prieinamą kainą.

„Lietuvoje tikrai apstu kūrybingų ir nagingų meistrų, kurie siūlo savo paslaugas. Kadangi tokių meistrų klientų ratas dar nėra labai didelis, jų gaminių bei paslaugų kainos kur kas mažesnės, tačiau kokybe nenusileidžia, o neretai ir lenkia brangias prekes. Tereikia šiek tiek paieškoti, pasigilinti ir atrasite tai, ko galbūt net nesitikėjote rasti“, – šypsosi pašnekovas.

Vadinasi, jei jau seniai svajojate apie kokį nors daiktą, užsimerkę jį tiesiog matote stovintį ar kabantį konkrečioje jūsų namų vietoje, tačiau visgi manote, kad toks pirkinys pareikalautų dalies atostogoms skirtų santaupų, neverta nusiminti. Kaip sakė A. Urbonas, išeitis tikrai yra, tereikia paieškoti.

Lietuvių liaudies išmintis byloja: visur kitur esi svetimas, tik namuose – savas. Tad kurkite jaukumą ir harmoniją savo namuose, kad į juos visada būtų gera sugrįžti ir ramu būti!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)