„Kaip juokauja pati užsakovė – karališką interjerą, savo karalienei, įrengė jos vyras. Jeigu būtų dirbusi didelė komanda – tokio interjero įrengimas užtruktų apie mėnesį laiko. Kadangi interjerą įrengė vienas žmogus, terminas išsiplėtė iki 6 mėnesių“, – tikina K. Grybaitė.

Dizainerė nesikuklindama sako, jog tai – pati didžiausia ir prabangiausia vestuvių mados ir stiliaus studija Baltijos Šalyse, užimanti 180 kv. metrų ir išsidėsčiusi per 2 aukštus.

Pasak pašnekovės jau nuo pat pradžių ji kartu užsakove kūrė viziją, kad tai turi būti prabangus, elegantiškas ir tiesiog pribloškiantis vestuvinių suknelių salonas.

Todėl buvo pasirinkti ir atitinkami interjero sprendimai: panaudota daugybė dekoro, puošybos, kolonos, rombiniai veidrodžiai, iškilminga raudona spalva, kuri tapo akcentu šventiškumui.

„Geriausi interjero sprendimai vyksta tada, kai pavyksta tinkamas išplanavimas, o šiuo atveju buvusiuose lošimo namuose, pasitiko vizualiai nudėvėta ir tamsi erdvė, su purvinomis sienomis.

Mane, kaip dizainerę, labai sužavėjo šiame objekte esantys laiptai, kurie veda į antrą aukštą. Tad jau pirmo apsilankymo objekte metu pamačiau raudoną kilimą ir visus šventinius elementus. Todėl padarius interjero vizualizacijas ir paaiškėjo sprendimų teisingumas ir tinkamumas“, – apie interjero sprendimus pasakoja K. Grybaitė.

Visgi, jos teigimu, šio objekto įrengimas buvo gana lengvas, nes viską jame darė užsakovės vyras. Teko susidurti tik su viena problema – blizgančiomis įtempiamomis lubomis, kurioms teko samdytis meistrus. Dizainerė sako, jog trukdė kai kurių meistrų nekompetencija ir nenoras dirbti.

„Sulaukėme tokių replikų kaip, kad „mes ne Karlsonai – nelaipiosim ant lubų“. Todėl ilgai teko ieškoti kas galėtų realizuoti lubas“, – guodžiasi pašnekovė, tačiau priduria, jog visa kito vyko pakankamai sklandžiai.

K. Grybaitė teigia, jog interjerui buvo parinktos kokybiškos medžiagos, tačiau atlikti namų darbai – renkantis tą pačią prekę nebūtinai Lietuvoje. Anot jos, su visais tiekėjais vyko nemažos derybos, todėl buvo pasiektas geriausias kainos pasiūlymas.

„Taip pat kaip ir minėjau dirbo užsakovės vyras, todėl sąmatos įvardinimas būtų neadekvatus realybei, nes dažniausiai daro apdailininkų brigados ir projekto sąmatos išauga. Kadangi įgyvendinant šį interjerą buvo skaičiuojami pinigai, jo galutinė kaina iš tiesų protingose ribose“, – tvirtina dizainerė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)