Atnaujinkite plyteles

Naujos plytelės neabejotinai gali padėti atnaujinti virtuvės vaizdą. Kad įpūstumėte daugiau žavesio ir unikalumo, klasikines plyteles galite sudėlioti eglute arba vertikaliai vietoje tradicinio išdėstymo.

Raštuotos plytelės taip pat puikus pasirinkimas, pridedantis virtuvei individualumo ir charizmos. Geras variantas – maišyti skirtingas spalvas, skirtingus dizainus dar įspūdingesniam vaizdui.

Virtuvės interjeras

Atviros lentynos

Atviros lentynos yra neblogas būdas pademonstruoti savo dailiuosius servizus bei taurių rinkinius.

Tik pirmiausia reikia nuspręsti, ką norisi pademonstruoti, tuomet pasirinkti tinkamą lentynų aukštį bei plotį. Taip pat susitaikyti su tuo, kad lentynos turi būti visada tvarkingos, būtina reguliariai valyti dulkes – juk tai visiems gerai matoma.

Atnaujinkite stalviršius

Vien atnaujinę stalviršius sutaupysite didelę dalį virtuvės renovacijai skirto biudžeto.

Pasirinkimas ir galimybės yra didžiulės, tad reikia nebijoti maišyti skirtingų medžiagų ir apdailų. Galima pasvarstyti apie medinį virtuvės salos paviršių, kur žmonės dažniausiai sėdi ir valgo, o maisto gaminimo ir aplink kriauklę esančiai zonai rinktis kvarcinį paviršių primenančią medžiagą.

Padidinkite paviršiaus plotą

Sutvarkykite virtuvę: negailestingai išmeskite, perdirbkite arba padovanokite daiktus, kurių jums daugiau nebereikia ir kurių jūs nebenaudojate.

Jeigu ant įvairių virtuvės paviršių – spintelių, stalviršių, šaldytuvo ir pan. – nelaikysite nereikalingų, nenaudojamų ir nenaudingų daiktų, kambarys atrodys gerokai didesnis. Norėdami išvengti betvarkės, susieškokite laikiklių, krepšių ar dėžučių, kur galėtumėte tvarkingai ir organizuotai sudėlioti daiktus.

Pasitelkite madingas spalvas

Dažai išties yra nebrangi medžiaga, kuri gali pridėti virtuvei įdomių spalvų ir individualumo.

Nudažykite spintelės duris arba apsvarstykite galimybę nudažyti sienas dramatiškomis spalvomis, tokiomis kaip žaižaruojančia juoda ar gilia tamisiai mėlyna.

Negailėkite raštų

Atnaujinkite virtuvę pasitelkdami raštuotus tapetus arba plyteles.

Rinkitės drąsius raštus, pavyzdžiui, tamsius augalų, gėlių motyvus arba itin raštuotas plyteles – virtuvės vaizdas po tokių atnaujinimų tikrai turėtų nustebinti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)