Bach Suites Saigon – pastatas, perteikiantis šiandienos modernizmą, bet kartu – ir praeities Vietnamą, nostalgiją kolonializmo epochai. Tai tarsi paminklas praeičiai. Jaukus 29 kambarių bei dar 7 apartamentų viešbutis spinduliuoja prancūziška elegancija, papildyta kaimyninių šalių kultūros elementais. Baltas eksterjeras suapvalintais kraštais ir plieninėmis turėklų konstrukcijomis suteikia pastatui grafiškumo. Viduje tviska marmurinės grindys, o sienas dengia plokštės su elegantiškais apvadais. Sienų apdailoje, kaip ir fasade, vyrauja baltos ir juodos spalvų derinys. Rankų darbo baldai iš tamsios lakuotos medienos derinami su žalvariu bei natūralia oda.

Viešbutis Vietname

Viešbutis siūlo autentišką virtuvę, kurios patiekalais skanaujama išskirtinai jaukiame valgomajame – taip norėta suteikti galimybę perpasakoti kadaise čia viešpatavusių aristokratų pokylius su visomis gastronominėmis gėrybėmis, tačiau kur kas šiuolaikiškesnėje ir mielesnėje aplinkoje. Modernus interjeras padeda šiuolaikiniams svečiams jaustis laisviau, o santūri atmosfera leidžia patirti dalelę praeities, paragauti kulinarinio palikimo, istorinių patiekalų.

36 kambarių ir apartamentų plotas sudaro 30–87 kv. metrų, tačiau visi siūlo karališko dydžio lovas, virtuvėles, dušus, įspūdingą miesto panoramą pro langus. Dviejų miegamųjų apartamentuose yra du vonios kambariai – abiejuose stovi didžiulės vonios, o bendrauti skirtoje svetainėje-valgomajame įrengta virtuvėlė, kurioje galima išsivirti kavos ir pasiruošti užkandžių. Kai kurie kambariai turi erdvias drabužines ar 8 m² ploto balkonus. Interjere vyrauja prancūziška stilistika – čia galima pasijusti lyg Paryžiaus šerdyje. Apdailos medžiagos, elegantiški baldai, lubų ir sienų lipdiniai, apvadai, solidi spalvinė gama – sunkoka rasti užuominą, jog viešbutis yra Pietryčių Azijoje.


Miegamuosiuose interjeras kiek jaukesnis dėl ąžuolinių grindų, klotų herringbone raštu. Didžiuliai prancūziški langai, sudalyti juodo plieno rėmu, įsileidžia daugybę šviesos ir atrodo itin moderniai – naujausias dizaino tendencijas atliepia būtent tokios stilistikos langai ir pertvaros, dušo sienelės. Didžiuma baldų buvo pagaminti pagal užsakymą, todėl akivaizdu, jog buvo labai gerai įvertintas koloritas, kiekvieno elemento mastelis, jų tarpusavio proporcijos ir kompoziciniai sprendimai. Vienas kitas baldas atkeliavo iš praeities – buvo restauruotas ir pritaikytas interjere.

Tiek bendrosiose erdvėse, tiek miegamuosiuose gana nemažą spalvinės gamos dalį užima baltas fonas su juodais akcentais. Šį derinį papildo ekspresyvi marmuro arba medienos tekstūra, žalvario blizgesys, margas kilimo raštas ir papildomas subtiliai pilkšvas, melsvas, žalsvas tekstilės ar gobelenų atspalvis. Interjero stilistika be galo tvarkinga, solidi, švari. Joje nėra papildomų dekoro elementų, nes elegancija ir puošnumas perteikiamas per blizgius paviršius ir sienų apvadus, tarsi įrėminančius baltas sienas ar baldinių durelių fasadus.

Viešbutis Vietname

Vietname esančio viešbučio interjeras jo svečiams padeda suprasti pasaulio istorijos motyvus, išlikusius iki šių dienų. Po daugybės metų, per kuriuos šalis išgyveno karus, izoliaciją bei atskirtį, norėta sukurti unikalią, svetingą vietą, parodančią, jog Hošiminas, kadaise vadintas Saigonu, turi naują veidą.