Parodykite savo dovanas

Neturite vietos kalėdinei eglei? Ją gali atstoti… palangė. Sudėkite ant jos skirtingo dydžio dovanas. Kad atrodytų dar gražiau, dovanas suvyniokite į įvairių spalvų raštuotą popierių.

Kalėdinės dekoracijos langams

Nevenkite žėrėjimo

Šilumos nuobodžiam ir pilkam langui gali suteikti balta žvakė, padėta pušies šakos centre.

Pakabinkite spalvingus papuošimus

Pagrindinų langą dekoruokite raudonų, žalių ir aukso spalvos papuošimų rinkiniu.

Kalėdinės dekoracijos langams

Pagalvokite apie šventinius aksesuarus

Langą galite dekoruoti ant palangės paklodami šventinį audinį ir prie jo priderindami pagalvėles. Dekoraciją užbaikite nedideliu vainiku – tai dar labiau susitiprins šventinę dvasią.

Panaudokite savo girliandą

Papuoškite langines girlianda su žaismingais ornamentais ir šventiniais kaspinais.

Kalėdinės dekoracijos langams

Rinkitės žalią spalvą

Ant didelio lango galite ne tik pakabinti didelį tradicinį vainiką, bet ir įrėminti langą prašmatnia girlianda, kuri užpildys erdvų kambarį.

Kalėdinės dekoracijos langams

Priderinkite prie savo eglės

Jeigu jūsų kalėdinė eglutė pastatyta šalia lango, pakabinkite ant jo vainiką, kuris savo stiliumi primena eglės žaisliukus – jus džiugins vientisas šventinis vaizdas.

Į puošybą pažvelkite kūrybiškai

Jeigu kai kurie papuošimai nebetelpa ant eglutės, panaudokite juos langų puošybai. Keli gali kabėti, likusieji – papuošti ant palangės padėtą pušies šaką.

Kalėdinės dekoracijos langams

Panaudokite medžio akcentą

Jeigu namuose norisi kaimo jaukumo, priešais langą pakabinkite didelį iš medžio šakų pagamintą snaigės formos ornamentą. Dekoraciją užbaikite ant palangės padėdami žvakę ir pušies kankorėžių pridėtą vaistininko indą.

Kalėdinės dekoracijos langams

Naudokite raudonas žvakes

Norite Kalėdoms kažko lengvo ir paprasto? Apšvieskite palangę raudonų žvakių šviesa. Įvairovės dėlei, panaudokite įvairių dydžių žvakes. Ir žvakių turi būti nemažai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)