Kiekvienais metais britų pora Michael ir Lyn Farnes‘ai tranformuoja savo namus į žiemos pasakų šalį tam, kad surinktų pinigų labdarai, rašo dailymail.co.uk.

Jų anūkės Erica ir Poppy taip pat mielai įsitraukia į kalėdinę karštinę kartu su savo šeima.

Namas Houvo mieste, Rytų Sasekse (Didžioji Britanija) jau dabar traukia būrius vaikų, kurie stovi ir spokso į šį stebuklą. Daugybė lankytojų traukia iš visos šalies kampelių tam, kad bent truputį paaukotų labdarai.

Kalėdų vizualizacija ant namo

Namą paversti kalėdine pasaka užtrunka tris dienas – reikia iškabinti 200 metrų elektrinių žibančių girliandų ir kitas dekoracijas, pvz., sniego senius, Kalėdų senelius, elnius, roges, pingvinus, poliarines meškas ir t.t.

Pora savo namus puošti pradėjo prieš 17 metų, anuomet ant namo iškabino tik vieną kalėdinių lempučių komplektą. Laikui bėgant, dekoracijų skaičius vis augo ir augo.

Dabar Michael ir Lyn turi kruopščiai suplanuoti savo kalėdinę ekspoziciją ant namo, tam, kad kasmet pranoktų prieš tai buvusią. „Kiekvienais metais aš nuperku dar porą papildomų dalykų, kad išlaikytume čia apsilankančią žmonių minią. Mes turime tiek daug vietos, jog tai kainuoja daug darbo ir pinigų, tačiau mano žmona ir aš labai mėgstame tai daryti“, – sakė ponas Farnes‘as.

Kalėdų vizualizacija ant namo

„Nuostabu matyti visus tuos vaikų veidus, kai jie pamato, kaip viskas spindi. Šie metai ypatingi, nes prisidėjo ir mūsų dvi anūkės. Jos yra mano mažieji elfai“, – kalbėjo jis.

Ponas Farnes‘as, kuris dirba prekybos centre, sakė, jog tik pradėjus daryti šią kasmetinę kalėdinę vizualizaciją, teko nuolat tikrinti kalėdines girliandas, tačiau dabar jis naudoja LED lemputes, kurios naudoja mažiau elektros, o tai padeda sumažinti sąskaitas.

„Praeitais metais mes turėjome šimtus lankytojų. Mes netgi turėjome kalėdinį darbo vakarėlį savo namuose. Tai buvo neįtikėtina“, – pasakojo vyras.

Kasmet pora išrenka tris labdaros organizacijas, kurioms paaukoja surinktus pinigus iš tėvų, apsilankiusių čia su savo vaikais.

Kalėdų vizualizacija ant namo

Kalėdinę ekspoziciją šeima ruošia jau 10 metų ir per tą laiką jie paaukojo tūkstančius įvairioms gyvūnų labdaros organizacijoms.

„Praėjusiais metais surinktos lėšos paaugo dar 1000 svarų, mes tikimės to paties sulaukti ir šiais metais“, – teigė ponas Farnes‘as.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)