Pasak kūrėjos, „šis interjeras įdomus tuo, kad buvo įrengtas už labai ribotą biudžetą, bet visi baldai ir elementai parinkti tikrai už ekonomišką kainą“. Dizainerė 58 kv. metrų bute sugebėjo sukurti daiktų neperkrautą aplinką. Pasirinktos šviesios bei tamsesnės gamtos spalvos. Balta, palei kambario kraštus einanti pažeminta lubų sija suteikia taisyklingumo ir išplečia bendrą virtuvės bei svetainės erdvę.

Butas už optimalų biudžetą/ Foto: Andriaus Stepankevičiaus

Kambarį į dvi dalis dalija šviesi knygų lentyna. Žalsvos ir pilkšvos spalvų gamos kėdės yra pagrindinis virtuvės akcentas. Tie patys atspalviai dinamiškai perkeliami į piešinį ant svetainės sienos. Šioje zonoje netradicinė detalė pledams ir kitiems sudėti daiktams susidėti byloja apie funkcionalumo svarbą.

Butas už optimalų biudžetą/ Foto: Andriaus Stepankevičiaus

Miegamajame išlieka tie patys parketo motyvai. Nuo grindų jie dinamiškai persikelia į sienos apdailą. Čia pagrindiniu akcentu tampa skrendantis paukštis. Sparnuotis suteikia erdvei žavesio, jo spalvos žavingai dera su miegamojo aksesuarais. Dizainerė išlaiko tą pačią žemiškų spalvų gamą bei minimalizmą.

Vonioje medžio tekstūros dinamika derinama su plytelėmis. Iš kelių spalvų detalių sukurta mozaika subtiliai paryškina pačią vonią bei santechnikos įrenginius.

Butas už optimalų biudžetą/ Foto: Andriaus Stepankevičiaus

Mėlyna, balta spalvos bei medžio tekstūra vyrauja ir vaiko kambaryje. Nedideliame plote kompaktiškai sutalpinti svarbiausi baldai: sofa-lova, darbo stalas bei lentyna. Dizainerė ir šią erdvę išnaudojo funkcionaliai. Prie lovos stovintis staliukas traukia akį apvalia forma. Šis baldas ne tik dailus, bet ir funkcionalus: jo viršų galima nukelti ir naudoti kaip padėklą.

Butas už optimalų biudžetą/ Foto: Andriaus Stepankevičiaus