Ir dabar tokią galią jūs galite turėti kaip viešbučio svečias. 146 kambarių „Angad Arts“ viešbutis Sent Luise, JAV, ką tik atvėrė savo duris – tai yra pirmasis viešbutis, kuriame galite užsisakyti kambarį pagal tai kokias emocijas norėtumėte patirti pasitelkdami spalvas.

Yra keturi galimi pasirinkimo variantai: žalia - jėgų atgavimui ir atsinaujinimui, geltona - laimei, raudona - aistrai ir mėlyna – nusiraminimui bei atsipalaidavimui.

Kambarys, kuriame apsistosite, bus visiškai vienos spalvos – įtraukiant sienas, baldus, dekoro elementus ir t.t. Bet spalvos nėra vienintelis būdas paveikti emocijas. Originalūs meno kūriniai taip pat kuria reikiamą kambario atmosferą.

Žvelgiant ne tik į kambarius, bet ir į visą viešbutį, galima pasakyti, jog jis – tikras vizualinis šedevras. Darbuotojų uniformos yra drąsaus dizaino, o liftuose yra įrengtos meninės vaizdo instaliacijos, kad netgi kilimas į savo aukštą būtų tikras pasimėgavimas. Netgi viešbučio eksterjeras yra dar viena meninė instaliacija, kurioje vaizduojami pastatu kopiantys siluetai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją