Interjere stengtasi išvengti įvairių pertvarų, nes jos tik sumažintų erdvę ir viską užgožtų. Siekiant išlaikyti bendruomeniškumo jausmą namuose, svetainė sujungta su virtuve bei valgomuoju. Namelio medyje idėja reiškia, jog tai yra erdvė, kurioje visi drauge leidžia laiką, užsiima įvairia veikla.

Rezidencija tapo vieta, kurioje susitinka ne tik norintieji pabendrauti, bet ir pasprukti iš miesto. Tai – tvaraus dizaino pavyzdys, iliustruojantis aplinkosaugos svarbą.

Šis projektas dizaineriams buvo tikras iššūkis. Dažniausiai butuose pasitaikantis interjero modelis – miegamasis, svetainė, virtuvė su valgomojo zona bei vonios kambarys, tačiau viskam suprojektuoti 34 kv. m plote prireikė kūrybinio įkvėpimo. Pašalinus vidinę būsto pertvarą, atsivėrė erdvė. Joje lengviau sukurti interjerą, pritaikytą patogiai gyventi ir smagiai leisti laiką su bičiuliais. Taip pat išsiplėtė virtuvės zona.

Kopėčios, skirtos užlipti į 1,2 m aukščio miegamąjį, tampa žaismingu akcentu. Miegamajame kambaryje naudojama mediena išlaiko interjero koncepcijos svarbą ir suteikia šilumos. Skandinaviško stiliaus baldai sukuria modernumo pojūtį, kuris yra būtinas šiandieninio dizaino pasaulyje. Pagrindinė interjere vyraujanti mėlyna spalva puikiai dera prie namo aplinkos. Ji suteikia ramybės ir jaukumo pojūtį.

Šis projektas – puikus pavyzdys, kaip galima suderinti funkcionalumą, modernų dizainą ir kartu išlaikyti ryšį su gamta, kuri buvo pagrindinis įkvėpimo šaltinis kuriant namelį medyje.