Pokyčiai viešbutyje įvyko dėl 14 naujų kambarių, kuriuose laukiami verslo klasės klientai. 8 nauji superior klasės kambariai padaryti plastesni, o penktas aukštas – naujovė viešbutyje, jame yra 6 kambariai: penki iš jų – verslo klasės ir vienas junior suite klasės kambarys.

Pasak viešbučio pardavimų koordinatorės Indrės Viliamaitės, statybų darbai viešbutyje vyko maždaug dešimt mėnesių.

I. Viliamaitė nurodė, kainos šiame viešbutyje svyruoja dėl nevienodods paklausos skirtingų sezonų metu, tačiau atskleidė, kad šį mėnesį standartinio kambario kaina yra nuo 150 eurų už naktį. Internetinėje svetainėje „Booking.com“ nurodoma, kad poilsis naujuose superior klasės kambariuose kainuoja nuo 222 eurų už naktį.

„Kambarių kainos priklauso nuo užimtumo, žiemą jos būna mažesnės, vasarą – didesnės, tačiau tai susitarimo reikalas. Superior arba verslo klasės kambariuose yra nemokamo vandens, yra kavos aparatai (su esspresso tabletėmis), dušai bei vonia“, – apie kambarių ypatybes pasakoja I. Viliamaitė.

Viršutiniame aukšte esančiuose kambariuose apsistojantys klientai galės mėgautis išskirtiniu vaizdu į miesto širdyje esančią Rotušės aikštę, nes dalyje kambarių įrengtos mažos privačios terasos. Spalvingą ir prabangų interjerą viešbučiui kūrė ne Lietuvos interjero dizaineriai.

„Bendradarbiaujame su švedais, kurie yra patikimi mūsų partneriai daugelį metų. Įkvėpimo šiems interjerams jie sėmėsi iš senamiesčio, jo spalvų, architektūros. Kambarys yra labai pritaikytas verslo klientams. Atsižvelgta į tai ir pašalinti stalai, kurie užimdavo vietą. Šalia lovos pastatėme praplėstą fotelį, kur žmogus gali atsisėsti, prie kompiuterio dirbti savo darbus“, – pasakoja I. Viliamaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (95)