SPA vonios kambariai būna paprasti, raminantys ir minimalistiniai, todėl juos įsirengti nėra sudėtinga. Kruopščiai išvalę ir sutvarkę vonios kambarį atliksite pusę darbo, o norėdami įveikti likusią pusę, pasitelkite šias idėjas. Tuomet užėję į savo vonią (nepaisant jos dydžio), tikrai pasijusite kaip SPA salone.

Pasikabinkite daug baltų rankšluosčių

Vienintelė išimtis, kai SPA salone neišvysite purių ir gaivių baltos spalvos rankšluosčių bei chalatų, būna tuomet, kai jame klientų laukia languoti turkiškos pirties rankšluosčiai. SPA salonai baltus rankšluosčius veikiausiai naudoja dėl sanitarinių priežasčių (galimybės juos išbalinti). Nepaisant priežasties, sniego baltumo tekstilė vonios kambaryje akimirksniu nukels jus į SPA salono rojų. Patarimas: rankšluosčius suvyniokite į ritinius ir laikykite krepšiuose arba sukabinkite juos ant vonios kambario kabyklų.

Vonios spa

Nepamirškite atpalaiduojančios muzikos ir aromatų

Jei mėgstate pagulėti vonioje ar tiesiog daug laiko praleidžiate vonios kambaryje, padarykite sau paslaugą: apsistatykite žvakėmis ir pasidėkite mažytę garso kolonėlę su „Bluetooth“ jungtimi. Aromatines žvakes išdėliokite ant palangės, lentynėlių ar vonios padėklo.

Įneškite žalumos

Kambariniai augalai yra pats natūraliausias būdas išvalyti orą jūsų namuose, o SPA centrai taip pat susiję su apsivalymu ir atsinaujinimu. Taigi augalai + vonios kambarys = SPA vonia, ar ne? Įvairiausių rūšių kambarinės gėlės tinka net mažiausiems vonios kambariams, nes jas galima kabinti ant lubų, statyti ant palangių ir lentynų ar net skirti visą grindų kampą.

Vonios spa

Naudokite tik dailius indelius

Įsigykite kelis vaistinės stiliaus stiklainius, nedidelių stiklinių indelių, muilo dalytuvą, ir pripilkite juos magnio sulfato druskos, pridėkite vonios druskos rutulių, dailių muilo gabaliukų – visko, kuo tik norėtumėte pasimėgauti. Bendrą vaizdą užbaikite užklijuodami ant indelių specialias etiketes.

Vonios spa

Nepamirškite padėklo voniai

Nėra nieko prabangesnio kaip mėgautis vonia, ant padėklo pasidėjus mėgstamą gėrimą, kvapnią žvakę ir kūno priežiūros reikmenis. Voniai skirtų padėklų pasirinkimas yra tikrai didelis, bet galite pamėginti pasigaminti jį patys.

Išbandykite vertikalius laikiklius

Kai vonios kambaryje vietos spintelėms yra nedaug, išbandykite vertikalius laikiklius, kuriuose galima laikyti kempines, rankšluosčius ir kitas SPA priemones.

Vonios spa

Rinkitės medinį kilimėlį

Nors paprastas baltas vonios kilimėlis yra puikus sprendimas SPA salono įkvėptam vonios kambariui, medinis kilimėlis gali suteikti dar daugiau prabangos ir išskirtinumo (be to, kai kurie žmonės sako, kad jie yra lengviau valomi).

Vonios spa
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)