Šiokiadieniais nakvynė šioje įstaigoje kainuoja nuo 80 eurų už parą.

Pasipiktinęs rinkodaros specialistas savo paskyroje parašė:
„Ubagų ir skurdo šalis! Amžiais nėra pinigų ir darbo? Baikit, nemanau!! 2 naktys, 4 žmonės! Beveik 14 000 litų šeimai už naujaką Nidoje. Jūs debilai. Oficialiai. Taip, aš vis dar verčiu į litus, ir ką? Jūs gal apsilankykit pas psichiatrus su tokiom kainom. Dubajus su Švecarija tyliai rūko kamputyje.“

Tiesa, patys viešbučių atstovai šią situaciją aiškina kiek kitaip ir sako, kad tai ne apgyvendinimo įsataigos besaikis godumas, o viešbučių rezervavimo sistemos „booking.com“ strategija ir klaidos.

„Rezervacijos sistemos ypatybė ta, kad viešbučių savininkams kartais paprasčiau neleisti rezervuoti visus numerius ir po to visą sistemą nustatinėti iš naujo, o tiesiog paskutiniam kambariui kainą pakelti nerealiai. Tiesiog tam, kad jo niekas nerezervuotų. Tai netgi ne sisteminė klaida, o savotiška strategija“, – apie verslo subtilumus pasakoja Lietuvos viešbučių ir restoranų asociacijos direktorė Evalda Šiškauskienė.

Viešbutis už 2000 eurų

Ji sako, kad dažnai viešbučiai net nežino, kokių kainų už jų paslaugas paprašo rezervavimo sistemos. Pernai jau pasitaikė atvejų, kai apgyvendinimo įstaigų vadovai buvo, švelniai tariant, nustebę, kai už naktį niekuo neišsiskiriančiuose numeriuose „boooking.com“ buvo prašoma po 900 – 1 200 eurų.

„Kainų šiais metais šventiniu laikotarpiu niekas nedidina. Šiek tiek brangiau bus tik tiems, kurie nori vienos nakvynės“, – sako E. Šiškauskienė.

Šią versiją patvirtino ir patys „Prie marių“. Skelbiamu telefonu atsiliepusi moteris už nakvynę Naujų metų naktį prašė 100 eurų. Gyvenant dvi naktis, viena kainuos 80. Vietų šiandien ryte buvo.

„Booking.com“ klaida. Taisysime. 2000 eurų nesąmonė, pas mus ne tokios kainos“, – sakė moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (151)