Pats verslininkas kartu su partneriais valdo keliolika butų Vilniuje, daugumą iš kurių pernuomoja iš savininkų ir su jais dalinasi uždarbiu.

Šiuo konkrečiu atveju kalbame apie dviejų miegamųjų butą Senamiestyje, kuriame gali apsistoti keturi žmonės.

Virtuvė. Čia sudėta viskas, ko reikia 6 žmonių vakarienei ir pietums. Nors bute du miegamieji, kuriuose gali patogiai miegoti ketur žmonės, tačiau galbūt pas juos ateis svečių.

„Bute turi būti viryklė, orkaitė. Visa, ko gali prireikti gaminti maistui. Nors paprastai tokio buto nuomininkai pietauja mieste, kartais pusryčius ar vakarienę gaminasi namie“, – aiškina T. Grižas.

Apartamentuose, skirtingai nuo viešbučių, virtuvė su pagrindine buitine technika privalo būti.

Svetainė. Stovi televizorius, belaidis internetas. T. Grižas juokauja, kad bute gali nebūti vandens, tačiau negali nebūti interneto ryšio. Tokios detalės, kaip paveikslai, tiesiog pagyvina erdvę ir netgi šiek tiek padidina nuomos kainą.

Vonia. Čia privalo būti šampūnas, dušo želė, didesnis ir mažesnis rankšluostis, kurių padedama tiek, kiek atvažiuos žmonių. Tualetinio popieriaus rulonėlis visada pakeičiamas prieš atvykstant naujiems svečiams. T. Grižas sako, kad patalynė, rankšluosčiai skalbiami tik profesionalioje skalbykloje. Tada patalynės kokybė kur kas geresnė nei buitinėje skalbyklėje.

„Stengiuosi, kad indai, valgymo įrankiai, maži aksesuarai pas mus ne iš IKEA. Jų ieškant praleidau pakankamai daug laiko. Kiek tai keičia kainodarą ir didina būsto patrauklumą nežinau. Tik noriu tikėti, kad šios mažos detalės didina būsto patrauklumą“, – sako T. Grižas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)