„Airbnb“ suvienijo jėgas su „Lego House“ Danijoje ir dabar siūlo apartamentus vien iš „Lego“ kaladėlių, skelbia metro.co.uk. Juose galima apsistoti nemokamai, tačiau, kaip visada, yra papildomų sąlygų.

Čia iš „Lego“ kaladėlių pagamintos kėdės ir stalai. „Lego“ lova (čiužinys, laimei, ne iš kaladėlių). Atvykus į oro uostą, jus pasiima „Lego“ automobilis, kuriuo nuvažiuosite į „Lego“ restoraną, kur iš „Lego“ kaladėlių galėsite susikurti svajonių patiekalą, o tada „Lego“ robotai jums paruoš tikro maisto. Šiuo metu vadinamajame „Lego“ name iš viso yra 25 mln. detalių.

Smagiausia tai, kad nakvynė šiuose išskirtiniuose „Lego“ namuose nieko nekainuoja. „Airbnb“ vykdoma „Night At“ akcija siūlo šeimoms ar bičiuliams galimybę praleisti naktį vien iš „Lego“ kaladėlių pagamintame name Danijoje. Norint išbandyti savo laimę, tereikia pasidalinti tuo, ką sukūrėte iš „Lego“ kaladėlių.

Geriausiai įvertintas kūrėjas ne tik galės praleisti naktį „Lego“ namuose, bet ir pabendrauti su vyriausiuoju „Lego“ instruktoriumi, kuris padės įgyvendinti net pačias beprotiškiausias idėjas. Jamie (toks jo vardas) svečiams taip pat pasiryžęs išduoti „Lego“ statybos paslapčių, kurias bus galima taikyti ir grįžus į namus. Toliau laukia ekskursija po „Lego“ namą, prasidėsianti prie Kūrybingumo medžio, nulipdyto iš daugiau nei 6 mln. „Lego“ kaladėlių. Kita stotelė – „Masterpiece“ galerija, iš kuriuos kelias ves į Patirčių zoną. Čia suteikiama galimybė režisuoti savo „Lego“ filmą, kurti „Lego“ automobilius ir miestus.

Po įspūdžių ir veiklų pilnos dienos galėsite ištiesti kojas miegamajame, o kitą rytą jūsų lauks siurprizas, kuris leis įamžinti savo apsilankymą ilgam.

Svarbu tai, kad „Airbnb“ visus svečius perspėja visą laiką avėti specialias nuo „Lego“ kaladėlių apsaugančias šlepetes. Norite laimėti nakvynę „Lego“ name? Burkime komandą nuo dviejų iki keturių asmenų ir pirmyn į Daniją. Galimybe galima pasinaudoti iki lapkričio 24 dienos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją