Sostinės Kernavės gatvėje – 1,5 km iki Konstitucijos prospekto – vystytojai siūlo pirkėjams butus jau visiškai baigtame projekte „Kernavės 70“. Į 12 butų 4-jų aukštų daugiabutį investuota apie 1 mln., rašoma pranešime spaudai.

Butai yra 2–4 kambarių (nuo 42 kv. m iki 71 kv. m ploto), kiekvienam butui priklauso lodžija arba terasa, name yra modernus liftas, pirtis, erdvus uždaras kiemas, vaikų žaidimo aikštelė. Name įrengtas autonominis dujinis šildymas, kiekvienam butui suprojektuoti individualūs ventiliaciniai kanalai, yra 14 požeminių automobilių parkavimo vietų. Kainos prasideda nuo 76 tūkst. Eur.

„Žmonės, prieš 10-metį bėgę iš miesto daugiabučių į individualius namus užmiestyje, jau kelerius metus traukia atgal, nes dabar ir čia gali turėti tuos pačius privalumus: atskirus miegamuosius sau ir kiekvienam vaikui, terasą, garažą, tamsų kambariuką, sandėliuką, kuriuose yra pakankamai vietos daiktams susidėti. Žmonėms rūpi transportas, darželiai, mokyklos, parduotuvės, triukšmo lygis. Taip pat svarbu, kiek kainuos būsto išlaikymas, ar jame bus šilta ir patogu gyventi, koks gyventojų skaičius, ar yra žaliosios zonos ir bus kur pasivaikščioti, ar vaikai turės kur saugiai žaisti“, – sako UAB „Kernavės būstas“ savininkas Jevgenijus Vaitkevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)