Kaip rašo newsru.com, už prabangų būstą viršutiniuose aukštuose teks pakloti 14-50 mln. JAV dolerių (11,85-42,31 mln. eurų). Dangoraižį „Aston Martin Residences“ statys kartu su „G&G Business Developments“.

Mareko Reichmano vadovaujama dizainerių komanda žada, kad statinys stilistiškai bus panašus į „Aston Martin“ automobilius. M. Reichmano teigimu, architektai kurdami šio dangoraižio dizainą naudoja unikalų meistriškumą ir „Aston Martin“ vairavimo patirtį, neabejotinai ketindami perteikti bendrovės DNR. Šiam tikslui pasiekti pastato interjeruose naudojamos emblemos, spalvos ir medžiagos yra tokios pat, kaip ir tos, kurios naudojamos kuriant automobilius. Pavyzdžiui, pastato vestibiulyje atsiras juodos ir pilkos spalvų anglies pluošto baldų, odinių intarpų ant durų ir išskirtinio dizaino rankų darbo rankenų.

Šio ištaigingo pastato gyventojai gali tikėtis nuostabaus vaizdo pro langus į Biskeino įlanką, Atlanto vandenyną ir Majamio miesto peizažą. Kiekviename bute bus įrengta nuo vieno iki penkių miegamųjų, išklotos baltos marmuro grindys, sumontuoti panoraminiai langai iki grindų su stikliniais balkonais, puoštais porcelianu.
Tarp 52 ir 55 aukštų bus įrengta poilsio zona, skirta visiems „Aston Martin Residences“ gyventojams, kurioje bus įkurdintas dviejų aukštų sporto centras su vaizdu į vandenyną, bokso salė, virtualus golfo laukas, meno galerija ir du kino teatrai. Išskirtinio dėmesio vertas prabangus baseinas, kuris bus įrengtas 55 pastato aukšte, ir iš kurio atsivers nepakartojama panorama į Majamio priemiesčius. Šio dangoraižio gyventojai galės naudotis tik jiems skirta privačių jachtų prieplauka.

Sklinda kalbų, kad butai ištaigingame „ Aston Martin Residences“ dangoraižyje graibstomi kaip karšti pyragėliai: iš pirkėjų jau gauta depozitų, kurių bendra suma siekia 150 mln. JAV dolerių (beveik 127 mln. eurų).

2021.

A post shared by fizzm (@fizzm) on Oct 20, 2017 at 4:19pm PDT

@amresidencesmiami broke ground in downtown Miami on Thursday with a bang 💥🎷 (📽: @kkallergis)

A post shared by The Real Deal South Florida (@trdsofla) on Oct 18, 2017 at 1:40pm PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)