„Amber Food“, kuri priklauso Kauno mero Visvaldo Matijošaičio kontroliuojamai Vičiūnų grupei, vadovas Gediminas Balnis tikina, kad būtent šio restorano vieta ir lankytojų srautas padėjo geriau perprasti miesto centro specifiką ir įžvelgti verslo plėtros perspektyvų šioje erdvėje, praneša ELTA.

„Ankstesni šeimininkai buvo numatę viešbučio plėtrą, bet mes kol kas nelinkę skubėti - per 6 veiklos metus įsitikinome, kad potencialo augimui čia apstu, vis tik, prieš priimdami konkrečius sprendimus, detaliai apsvarstysime visus galimus rekonstrukcijos variantus“, - sako G. Balnis.

Pasak jo, jau trečią amžių skaičiuojančio pastato paskirties keisti neplanuojama.

„Tokia vieta ir nuolat augantis žmonių srautas jau patys savaime suponuoja pastato paskirtį - čia ir toliau veiks viešbutis, restoranai (...) „Metropolis“ - ne šiaip pastatas, o savotiškas Kauno istorijos tiltas, jungiantis XIX ir XXI amžiaus miestą“, - apie planus kalba „Amber Food“ vadovas.

Kaip rašoma pačios „Amber Food“ tinklalapyje, (pavadinimas pakeistas iš Vičiūnų restoranų grupė), bendrovė savo veiklą pradėjo dar 1994 metais ir šiuo metu Lietuvoje valdo 24 picerijas „Charlie pizza“, 11 blyninių „La Crepe“, 5 restoranus „Katpėdėlė“, 2 restoranus „Carskoje Selo“, 2 Azijos virtuvės restoranus „Manami“, gastrobarą.


Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (199)