Šiandien tokių butų galima rasti. Reikia tik smulkmenos – pakankamos sumos sąskaitoje.

3 miegamieji kambariai (2 iš jų antrajame lygyje), erdvi svetainė su židiniu, priėmimų kambarys, valgomasis ir stilinga virtuvės erdvė. Gerai įrengtas 5 kambarių, 215 kv. m. butas Vilniaus Senamiestyje, Rūdninkų g. Butas 2 aukštų, plius mansarda.

2 vonios kambariai. Abiejuose vonia, dušas ir tualetas. Bute įrengtos apsaugos, priešgaisrinė sistemos; elektroninės kondicionavimo ir ventiliacijos sistemos, centrinė audio sistema su įmontuotais garsiakalbiais (galimybė klausytis muzikos ir vonioje), DVD, namų kino sistema, palydovinės TV sistema su galimybe žiūrėti dvi skirtingas programas tuo pačiu metu.

Apšvietimo detalės iš Ispanijos ir Italijos, natūralaus medžio grindys. Vonios kambariuose šildomos grindys, itališkos plytelės. Virtuvės baldai integruoti.

Butas parduodamas su integruotais baldais ir buitine technika. Šildymas centrinis ir elektra.

Automobilio stovėjimo vieta - uždarame kieme. Vieta šalia miesto Rotušės.

Kaina 585 tūkst. eurų.

Šaltinis: „Ober-Haus".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)