Tų, kurie ieško stogo virš galvos už maždaug 100 eurų, sostinėje laukia patalpos butuose, kur gretimuose kambariuose gyvena šeimininkai, bendrabučiai ar kambariai privačiuose namuose.

Tiesa, pastarųjų privalumas gali būti tas, kad kartais jie būna su atskiru įėjimu ir taip gaunamas tarsi mažas atskiras butas, kuriame privatumo daugiau, nei kelių kambarių bute gyvenant kartu su šeimininkais.

Kita išeitis ieškantiems pigesnio būsto, tai Vilniaus pakraščiai ir priemiesčiai. Tačiau jei darbas ar studijos – sostinėje, teks pridėti išlaidas transportui, o jos iš pirmo žvilgsnio mažą nuomos kainą padidina gana žymiai.

Pateikiame keletą pigiausio būsto, apie kurį buvo skelbta portale alio.lt“, nuomos variantų.

1 kamb. butas, Vilnius, Salininkai

18 kv. m kambarys Rudaminoje,10 km nuo Vilniaus centro. Yra skalbimo mašina, virtuvė, tualetas, dušas. Nuomojama keletas kambariu. Reikalingas kosmetinis remontas. Kaip rašoma skelbime, nuomoja pats šeimininkas, be tarpininkų. Privalumas – erdvi automobilių aikštelė.

Kaina – 35 eurai mėnesiui.


1 kamb. butas, Vilnius, Mažoji Riešė

Išnuomuojamas 1 kambario butas, 17 kv. m, be patogumų. Mūriniame name, plastikiniai langai, šarvuotos durys, atskiras iėjimas, gyvenvietė šalia Riešės. Pageidautina nuoma ramiam vyresnio amžiaus žmogui. Papildomų mokesčių už butą nėra. Atskiras įėjimas

Kaina – 90 eurų mėnesiui.


1 kamb. butas, Vilnius, Justiniškės, Justiniškių g.

Išnuomojamas jaukus, tvarkingas 15 kv. m. kambarys 3 kambarių bute. Fiksuota nuomos kaina – 130 eurų. Į šią sumą įeina komunaliniai mokesčiai. Kituose kambariuose gyvena šeimininkė. Būsto privalumai: liftas, kabelinė televizija, internetas.

Kaina – 130 eurų mėnesiui.


1 kamb. butas, Vilnius, Naujamiestis, Geležinio Vilko g.

Išnuomojamas jaukus 1 kamb. butas (15,28 kv. m) bendrabutyje su visais patogumais, su baldais ir buitine technika studentei šalia Vingio parko, geroje vietoje. Šalia yra prekybos centrų, poliklinika, transporto stotelė, iki centro – vos pora kilometrų.

Kaina – 100 eurų mėnesiui ir papildomai mokesčiai už komunalines paslaugas.


1 kamb. butas, Vilnius, Antakalnis, Antakalnio g.

Išnuomojamas 18 kv. m 1 kamabrio butukas Antakalnyje, Žolyno g. Tvarkingas. Yra baldų: 2 lovos, spinta, kavos staliukas, fotelis, taip pat yra šaldytuvas, mikrobangų krosnelė, elektrinė plytelė, virtuvė. Tualetai ir dušai bendro naudojimosi. Visada švarūs ir tvarkingi. Labai gera vieta: šalia – viešojo transporto stotelė, prekybos centrai. Nuomojama per agentūrą.

Kaina – 100 eurų plius komunalinės paslaugos.


1 kamb. butas, Vilnius, Žirmūnai, Kazliškių g.

Šnipiškėse, Kazliškių g., išnuomojamas 1 kambarys trijų kambarių bute. Yra visi reikalingi baldai, skalbimo mašina, šaldytuvas, viryklė. Nuomininkui siūlomas 1 atskiras ir rakinamas kambarys, virtuvė, tualetas ir vonia. Kabelinė televizija, internetas.

Šalia – parduotuvė, Kalvarijų turgus, visuomeninio transporto stotelės. Iki Katedros – 15–20 min. pėsčiomis.

Kaina – 100 eurų su visais komunaliniais mokesčiais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)