Vienas šviesos šaltinis

Jeigu neįrenginėjate tardymo kambario, pasirūpinkite, kad šviesa vienodai pasiskirstytų visoje patalpoje. Pirmiausia atsižvelkite į natūralius šviesos šaltinius, kuriuos galima sustiprinti ir akcentuoti pasitelkus veidrodžius. Taip pat visas tuščias vietas užpildykite lempų, sienų šviestuvų ir virš galvos kabančių liustrų deriniu. Jokiu būdu nepasikliaukite vieninteliu šviesos šaltiniu, ypač ant lubų pakabintu šviestuvu.

Spalvotos sienos

Ryškios spalvos, raštai ir dekoratyvinės detalės ant sienų nėra geras pasirinkimas, nes ne tik vizualiai sumažina erdvę, tačiau ir sukuria perpildymo įspūdį. Jeigu kilo mintis sienas nudažyti įspūdinga spalva, tuomet pasirinkite tam tik vieną sieną.

Vienodos tekstūros

Jums patinka gražūs blizgantys daiktai? Supratome. Tačiau viskas, kas blizga, tikrai negarantuos gražaus interjero. Turite maišyti įvairias tekstūras. Tai reiškia, kad miegamasis neturi būti šilkinių audinių, blizgučių ir pasidabruoto stiklo jūra.

Balta sofa

Balta sofos spalva yra labiausiai paplitęs pasirinkimas, nes ji užtikrina švarą, aiškumą ir suteikia daugybę idėjų aplinkos dekoravimui. Vis dėlto, labai dažnai ant tokios sofos galima aptikti nešvarumų, kurių neįmanoma išvalyti. Jeigu pasirinkote baltą sofą ar kušetę, nešvarumams išvengti užklokite smėlio ar pilkos spalvos užklotą.

Sofa

Nepatogios kėdės

Gal tai skamba kaip savaime suprantamas dalykas, tačiau prieš perkant kėdes jas būtina išbandyti. Atsisėskite ant jų ir atsipalaiduokite, privalote įsitikinti, kad kėdės bus pakankamai patogios jums ir jūsų svečiams.

Langai be užuolaidų

Gal tai atrodo ir madingai, suteikia daugiau šviesos ir šiltos energijos erdvei, tačiau langai be užuolaidų atspindi ultravioletinius spindulius, kurie gali kaip reikiant pakenkti jūsų baldams. Be to, svetainė be užuolaidų sukuria netvarkingo ir neužbaigto kambario įspūdį.

Derantys baldai

Kambario apstatymas baldais neturi nieko bendro su pilnu atostogų paketu, todėl venkite „viskas įskaičiuota“ tipo baldų komplektų (žinote, vienodi sofa, kavos staliukas, atlenkiamas krėslas ir lempos už mažą kainą). Ir net jeigu nesirenkate visiškai to paties komplekto baldų, venkite perdėto jų derinimo – baldų stilius reikia maišyti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)