Pagaliau baigėte ilgai trukusį buto remontą? O galbūt atnaujinote savo mylimą vonios kambarį arba balkoną, bet vadovavotės tik savo idėjomis? Jei padailinote savo butą taip, kad darbu norisi pasigirti ir kitiems, nufotografuokite, kaip po remonto atrodo jūsų namai, išrinkite pačią gražiausią nuotrauką ir atsiųskite ją mums! Prie nuotraukos trumpai aprašykite, iš kur sėmėtės idėjų – interneto, žurnalų, draugų namų ar tiesiog turite įgimtą interjero dizainerio talentą.

Registruokitės pildydami specialią projekto anketą ir nustebinkite visus! Gražiausios buto interjero nuotraukos autorius bus apdovanotas net 3000 eurų prizu. Gera proga susigrąžinti remonto išlaidas!

Atkreipiame dėmesį, kad kilus itarimui dėl nuotraukos tikrumo, paprašysime atsiųsti daugiau nuotraukų.

Konkurso metu bus atrinkti 20 dalyvių, kurie surinko daugiausiai balsų, iš jų komisija atrinks tris laimėtojus, kurie gaus: I vieta – 3000 eur., II vieta – 1500 eur. ir III vieta – 500 eur.

Komiją sudarys – DELFI Būstas kanalo redaktorė, Mokilizingas atstovas, interjero dizainerė.

Konkursą laimėjo:

1 vieta: Marius V.

2 vieta: Tautvydas S.

3 vieta: Aistė M.

Norėdami pamatyti visų dalyvių nuotraukas spauskite šią nuorodą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)