Sudarykite planą

Pirmas dalykas, kurio reikia kuriant interjero dizainą, tai geras planas. Būdami organizuoti, taupote laiką ir pinigus. Naudokitės internetu, interjero žurnalais, kad atrastumėte savo asmeninį stilių. Norite vintažinio ar modernaus stiliaus namų? Ar mėgstate ryškias spalvas, ar jums labiau prie širdies pastelinės? Kad ir koks būtų jūsų skonis, sudarykite sąrašą idėjų ir pradėkite galvoti apie kiekvieno kambario dekorą.

Būsto įrengimas

Pradėkite nuo mažiausių kambarių

Patartina pradėti nuo mažiausių patalpų namuose, pavyzdžiui, koridoriaus arba prieškambario erdvės. Pasistenkite šias vietas palaikyti tvarkingas, tačiau nepaverskite jų nuobodžiomis. Dailus veidrodis, paveikslas arba gražus kilimas gali padaryti didelį skirtumą. Kad ir kaip bebūtų, nesistenkite perkrauti mažų kambarių, nes dėl jų visi namai atrodys mažesni.

Perdarykite savo senus baldus

Jeigu turite senų baldų, pagalvokite dukart prieš juos išmesdami. Jie gali nebrangiai būti atkurti ir tapti originaliu namų akcentu. Atnaujindami medinius baldus, užtepdami sluoksnį dažų ant lovos galvūgalio arba veidrodžio rėmo, galite padaryti tikrus stebuklus. Galima pakeisti senos sofos apmušalą, nusipirkti spalvotų pagalvėlių ir tokiu būdu seniems baldams sukurti naują vaizdą. Jeigu namai, kuriuos nusipirkote, jau apstatyti baldais, rinkitės aksesuarus, kurie suteiktų namų jausmą.

Senas krėslas

Naršykite internete ir ieškokite išpardavimų

Nebūtina viską pirkti vienoje vietoje. Išbandykite daugiau variantų, netingėkite ieškoti – taip sutaupysite ir pinigų, ir turėsite platesnes galimybes rinktis. Naršykite ne tik po oficialias svetaines, bet ir po skelbimų portalus. Skubėdami išsikraustyti, žmonės dažnai išparduoda savo baldus daug žemesnėmis kainomis nei rinkoje, todėl pasinaudokite proga.

Gerai pagalvokite prieš rinkdamiesi spalvas

Visi žino, kad kiekvieną sezoną ateina naujos spalvos mada. Nepaisant to, prieš pirkdami oranžinę sofą arba nudažydami sieną šviesiai rausva spalva, pagalvokite dar kartą! Jūsų susižavėjimas ta spalva gali išblėsti per keletą mėnesių ir tuomet reiks viską vėl perdaryti. Patartina sienas ir kitus didelius namų elementus rinktis neutralių spalvų ir verčiau žaisti su aksesuarais, pavyzdžiui, užuolaidomis, kilimais, pagalvėlėmis, kurie gali pridėti namams daugiau ryškių spalvų.

dažymas

Rinkitės natūralias medžiagas

Natūralūs produktai, pavyzdžiui, mediena, jūros žolė ir kiti augalai jau tapo tendencija. Maišydami skirtingas tekstūras ir medžiagas, namams suteiksite originalumo. Be to, pasitelkdami šiek tiek įkvėpimo iš interjero dizaino žurnalų, galite dekoruoti savo namus gausybe natūralių produktų, visiškai už juos nemokėdami.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)