„Nedideli būstai Vilniuje visada buvo patrauklūs. Pirmuosiuose dviejuose „Ozo kvarteto“ A ir B korpusuose dar iki statybų pabaigos buvo parduota 80 proc. pasiūlytų butų“, – pranešime spaudai pažymi „Ozo kvarteto“ projekto pardavimų vadovas Povilas Radzevičius.

Naujuosiuose C ir D korpusuose jau išryškėjo pirmųjų aukštų kontūrai, o statybų pabaiga numatyta 2019 m. ketvirtąjį ketvirtį. Šiuose korpusuose numatyti 220 butų, kurių plotas siekia nuo 22,5 iki 46 kv. m.

Antrajame etape plėtotojai atsižvelgė į pirmojo etapo metu išryškėjusius pirkėjų lūkesčius ir, šalia populiarių vieno bei dviejų kambarių būstų, taip pat suprojektavo kompaktiškus 3 kambarių butus su erdviais balkonais ir terasomis.

Projekto išskirtinumas – nedidelio ploto modernūs ir ekonomiški butai, skirti dinamišką gyvenimo būdą pasirinkusiems miesto žmonėms, prioritetą teikiantiems funkcionaliam būstui, aplinkai ir energetinei kokybei. Pastatai atitinka A energinę klasę, visuose būstuose suprojektuoti individualūs rekuperatoriai.

Sparčiai besiplėtojantis Ozo parko gyvenamųjų namų kvartalas pastaruoju metu – daugelio gyventojų dėmesio centre. Naujasis gyvenamasis rajonas traukia didžiuliu, beveik 9 ha ploto parku ir puikiai išvystyta infrastruktūra. Miesto centrą bei senamiestį galima pasiekti per 10–15 minučių automobiliu ar viešuoju transportu.

„Ozo kvarteto“ būstų kainos – nuo 39 500 eurų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)