Vila yra labai nedidelė – vienu metu patogiai gali sutalpinti 10 žmonių. Tačiau nurodoma, kad mažiausiai gali apsistoti 4 žmonės, o grupės, kuriose yra daugiau nei 10 žmonių, taip pat gali būti apgyvendintos, tik už papildomą mokestį. Vila pastatyta iš medienos ir šiaudų – kad įsilietų į ją supančią natūralią aplinką.

Vila Šri Lankoje

Čia įrengti du dideli miegamieji kambariai ir vestibiulis viršutiniame aukšte. Vonios kambaryje yra karštas vanduo, dušas ir du tualetai.

Vila Šri Lankoje

Svečiai gali pasimėgauti autentiška Šri Lankos virtuve viloje esančiame restorane, gaminančiame vietinius ir tradicinius Šri Lankos patiekalus. Maistas gaminamas naudojant tradicinius būdus – tik išskirtiniais atvejais naudojamos moderniosios technologijos, tokios kaip elektrinės orkaitės ir dujinės viryklės. Vakarietiški valgiai gaminami pagal specialius užsakymus.

Vila Šri Lankoje

Galima rinktis iš kelių variantų, ką veikti laisvalaikį. Anksti besikeliantys turi galimybę pavaikštinėti su povais arba tiesiog pasivaikščioti gamtoje iki šalimais esančio miško. Taip pat galima rinktis papildomas aktyvesnes pramogas – pasikelti keltuvu ir apžiūrėti viską iš viršaus arba pervažiuoti per dangaus tiltą, nuo kurio atsiveria itin vaizdingas peizažas. Norintys iš arčiau pamatyti dramblius, yra galimybė naktį praleisti dramblių fermos namelyje medyje.

Apgyvendinimo kaina žmogui siekia nuo 171 dolerio vienai nakčiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)