Naujoji nekilnojamojo turto agentūras vienijančios organizacijos direktorė kelia sau aukštus tikslus – sustiprinti asociacijos veiklą, siekti, kad agentūros veiktų skaidriau ir etiškiau, taip pat didinti visuomenės pasitikėjimą nekilnojamojo turto brokeriais, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Pasak K. Jadevičienės, didesnis pasitikėjimas NT profesionalais prisidės prie didesnio nekilnojamojo turto rinkos skaidrumo. Ji pastebi, kad šiuo metu vis dar nemaža dalis gyventojų, sudarydami nekilnojamojo turto sandorį, nesikreipia kvalifikuotos pagalbos.

„Nekilnojamojo turto rinka yra labai dinamiška. Perkant, parduodant ar nuomojant būstą reikia išmanyti rinkoje vyraujančias tendencijas, įstatyminę bazę, turėti proceso valdymo įgūdžių, išmanyti psichologinius niuansus, kad dvi pusės susitartų ir sandoris įvyktų. Kol kas, deja, pasitikėjimas brokerių profesionalumu neprilygsta pasitikėjimui kitais profesionalais, pvz., gydytojais ar teisininkais. Todėl mano, kaip naujos asociacijos vadovės tikslas pirmiausia yra pakelti brokerio profesijos prestižą“, – sako naujoji LNTAA direktorė.

Keisti visuomenės požiūrį į NT agentūrų ir brokerių darbą K. Jadevičienė pradės visuomenės švietimu nekilnojamojo turto klausimais, taip pat skaidresniu ir atviresniu asociacijos darbu.

„Matydami asociacijos veiklą, gyventojai lengviau atpažins profesionaliai teikiamas paslaugas. Sieksiu, kad NT agentūrų ir joms atstovaujančių brokerių narystė asociacijoje garantuotų ir šių specialistų profesionalumą. NT brokerių sertifikavimas, reguliarūs kvalifikacijos kėlimo ir palaikymo mokymai turėtų padėti užtikrinti kompetencijas, kurios reikalingos rinkoje“, – savo planus pristato LNTAA direktorė.

Kristina Jadevičienė iki šiol dirbo biuro vadove viename iš tarptautinės nekilnojamojo turto kompanijos RE/MAX biurų.

„Iš asmeninės patirties žinau iššūkius, su kuriais kasdien susiduria agentūros, pažįstu jų poreikius, todėl lengviau bus surasti tinkamus sprendimus, bei ieškoti naujų galimybių veiklos vystymui“, – sako K. Jadevičienė.

„Asociacija jau pribrendo pokyčiams, kuriems reikia aktyvaus vadovo, galinčio efektyviai bendrauti su NT agentūromis ir stiprinti jų įsitraukimą į asociacijos veiklą. Didesnis agentūrų įsitraukimas padės pasiekti esminį tikslą – padidinti brokerio paslaugų profesionalumą ir sustiprinti visuomenės pasitikėjimą pačia profesija. Neabejojame, kad patirtį vienoje iš NT agentūrų sukaupusi Kristina bus puiki vadovė, galinti padėti LNTAA įgyvendinti išsikeltus tikslus“, – sako LNTAA prezidentas Audrius Gudanavičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)