Tikrasis namo šeimininkas, kuris jį įsigijo 2002 metais, svetainei housebeautiful.com papasakojo, jog turi daugybę prisiminimų, susijusių su šiuo namu, įskaitant ir tai, koks buvo jausmas, kai jame buvo filmuojamas Holivudo filmas.

2007-aisiais namo savininkas Dean‘as Koenig‘as pasakė, jog dėl filmavimo į jį pirmą kartą kreipėsi tuo metu, kai jis savo valgomajame valgė vištienos sriubą. „Pasigirdo beldimas į duris. Atėjęs vyras pasakė, kad jis yra iš filmų kompanijos ir kad režisieriui labai patiko šis namas, todėl jis pasidomėjo, ar būtų galima padaryti kelias jo nuotraukas, – kalbėjo Koenig‘as. – Jis taip pat sakė, jog jam labai patiko faktas, kad namas turi savo originalius langus ir duris bei tai, kad jis dar nepraradęs savo žavesio.“

Namas, kuriame buvo filmuojamas "Saulėlydis"

Koenig‘as sutiko leisti jiems filmuoti name ir nepaisant to, kad jiems patiko pastato autentiškumas, dėl filmo kai kas buvo jame pakeista. „Jie perdažė didžiąją dalį namo vidaus ir pasakė, kad kai baigs filmuoti, jie viską atkurs taip, kaip buvo, arba perdažys, kaip aš norėsiu. Bet dizaineriai pasakė, kad jei aš pasilikčiau šias spalvas, aš galėčiau atsistoti bet kuriame namo kampe, o vienas kambarys būtų mėlynas, koridorius geltonas ir šalia esantis kambarys būtų žalias. Visos šios trys spalvos turėtų puikiai derėti tarpusavyje, papildydamos viena kitą“, – sakė jis.

Po to, kai filmas buvo baigtas, Koenig‘as pasakė, jog nusprendė pasilikti namą tokį, koks jis buvo filme. „Sprendimai, kuriuos pasirinko filmo kūrėjai, tikrai privertė namą nušvisti. Jei kada nors turėsite galimybę leisti dizaineriams išrinkti jums kambarių spalvas, tikrai nesigailėsite“, – teigė vyras.

Namas, kuriame buvo filmuojamas "Saulėlydis"

Kai namo savininkas pirmą kartą pamatė savo namą „Saulėlydžio“ anonse, jis pasijuto kaip sensacija, kurią žino labai mažai žmonių. Jis žiūrėjo filmą kino teatre ir kai kamera nukrypo į kvadratinę spintelę šalia šaldytuvo, jo žmona pasilenkė ir pasakė: „Ei! Aš žinau, kas yra spintelėje“.

Po filmo premjeros 2008-aisiais, „Saulėlydžio“ fanai ėmė plaukti į Oregoną, kad galėtų užmesti akį į namą. „Youtube“ yra keletas vaizdo įrašų, kuriuose aistringi gerbėjai fotografavosi šalia pastato.

Praėjus dešimtmečiui po filmo išleidimo, Koenig’as pagaliau yra pasiruošęs atsisveikinti su savo namu. Būstas su keturiais miegamaisiais ir dviem vonios kambariais yra parduodamas už 349 900 dolerių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)