Štai 10 šalių, kuriose nesudėtinga ir verta investuoti į nekilnojamąjį turtą:

1. Belizas

Belizo sala Ambergris Caye garsėja įperkamu nekilnojamuoju turtu. Už 300 000 dolerių čia galite įsigyti namą paplūdimyje. Ši Belizo dalis dar gana rami, tad tikėtina, kad dar išpopuliarės.

2. Nikaragva

Nikaragvos miestas Granada žavi restauruotais kolonijinio stiliaus namais. Tai puiki vieta įsigyti nekilnojamojo turto. Renovuoti namai pardavinėjami po 400 000 dolerių, o nerenovuotą namą įmanoma įsigyti vos už 50 000 dolerių. Pagalvokite, kiek galimybių atsiveria.

3. Italija

Kalnuotas Italijos Abruzų regionas – dar viena vietovė investicijoms. Šiame gražiame regione galima įsigyti renovuotiną namą tik už 45 000 dolerių. Renovuoti namai kainuoja keturis kartus daugiau. Puikios galimybės verslui.

4. Argentina

Pietų Amerikos valstybė Argeentina turi daug ko pasiūlyti turistams ir patiems argentiniečiams. Nekilnojamojo turto kainos pajūrio šalyje daugeliui prieinamos, ypač triukšmingame Buenos Airių mieste. Miestas sparčiai plečiasi, tad pats metas pasinaudoti šia investavimo galimybe.

5. Graikija

Graikijos ekonomika patyrė sunkumų, kita vertus, investuotojams atsiveria daug galimybių šioje Viduržemio jūros šalyje. Turint omeny Graikijos istoriją ir kultūrą, investicijos į nekilnojamąjį turtą čia atsipirktų su kaupu.

Atėnai

6. Tailandas

Egzotiškas, keliautojų pamėgtas Tailandas – daugeliu požiūriu unikali šalis. Daugelis Vakarų šalių gyventojų įsigyja čia nekilnojamojo turto, nes jis nėra pernelyg brangus. Dar vienas privalumas – Tailando ir JAV draugiškų santykių plėtojimo sutartis, suteikianti Amerikos piliečiams privilegijų, įsigyjant nekilnojamojo turto Tailande.

7. Indonezija

Indonezija – nuostabi šalis Pietryčių Azijoje. Indonezija yra ties pusiauju, tad joje visada puikus oras. Tai puiki šalis atostogoms, joje nesudėtinga išsinuomoti ar įsigyti būstą.

Balis, Indonezija

8. Malta

Malta – nedidelė sala, atskirta nuo daugelio dalykų, taip pat ir nuo pasaulinės finansų krizės. Tai puiki šalis patikimoms investicijoms. Už 300 000 dolerių galite įsigyti Maltoje būstą su dviem miegamaisiais.

9. Meksika

Į pietus nuo pasienio jums atsivers daugybė galimybių investicijoms į nekilnojamąjį turtą. Kurortiniame miestelyje Playa del Carmen – užtikrintas, pastovus turistų iš viso pasaulio srautas, nuomininkų, ypač turistų iš Amerikos jums netrūks. Ar bereikia pridurti, kad tai – graži vietovė.

Pačuka

10. Panama

Istoriškai turtinga, judri Panama – patraukli šalis investuoti į nekilnojamąjį turtą. JAV piliečiams čia taikomos mokestinės nuolaidos. Pirmus 10 metų po investicijos nereikia mokėti pajamų mokesčio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (85)