Apartamentų interjero tematika – tai duoklė Andrew Lloydo Webberio miuziklui „Operos fantomas“, sukurtam pagal to paties pavadinimo Gastono Leroux romaną.

Išskirtinį „Airbnb“ pasiūlymą reikėtų sieti su turizmo Europoje atgimimu po porą metų trukusios pandemijos. Apie ryškėjančias keliavimo tendencijas akivaizdžiai byloja į Prancūziją iš Jungtinių Valstijų plūstantys turistai.

Ganėtinai neįprastų pasiūlymų aplankyti Prancūzijos sostinę norintiems žmonėms „Airbnb“ buvo pateikusi ir prieš pandemiją. Vardijant vietas, kuriose turistai galėjo apsistoti, galima paminėti Paryžiaus akvariumo ryklių rezervuarą, iš kaukolių suformuotas katakombas, „Mulenružą“ ir stiklinę Luvro piramidę.

„Ši vieta netrukus taps parai nuomojamais dviem asmenims skirtais apartamentais. Kambarys įrengtas tiesiai priešais sceną. Tai vadinamoji valdžios ložė, kuri, kaip ir gretima imperatoriaus Napoleono III ložė, matyt, yra viena garsiausių šio teatro ložių“, – sako „Airbnb“ direktorius Europos, Artimųjų Rytų ir Afrikos regionams Emmanuelis Marillas.

Garnjė rūmai

Garnjė rūmų apartamentuose apsistojusios poros laukia muzikinis rečitalis, vakarienė puošnioje repeticijų salėje scenos užkulisiuose ir ekskursija po įspūdingą XIX a. pastatą. Ekskursantams bus suteikta galimybė pamatyti požeminį baseiną, tapusį fantomo buveine knygoje ir miuzikle.

„Šiuo metu esame vadinamojoje šokėjų fojė, ir tai yra viena iš simbolinių Garnjė rūmų vietų. Šokėjai čia mankštinasi prieš išeidami į sceną. Tai vyksta vos už kelių metrų. Tai yra viena iš patalpų, pritaikytų bendriems mūsų ir „Airbnb“ projektams“, – teigia Garnjė operos teatro rūmų direktoriaus pavaduotojas Martinas Ajdari.

Išskirtinių apartamentų Garnjė rūmuose nuomos pasiūlymas bus pateiktas kovo 1 d. Jei pasiseks, miegamąjį pavyks išsinuomoti už 37 eurus. Šis skaičius yra ir prestižinės ložės numeris. Svečių viešnagės vakarą legendinė vieta bus apstatyta antikvariniais baldais.

Garnjė rūmai

Apartamentai bus nuomojami vadovaujantis eiliškumo principu, t. y. chronologine paraiškų užregistravimo „Airbnb“ platformoje tvarka.

„Tai labai gražus pagarbos Gastonui Leroux gestas. Ši vieta ir ši idėja skleidžia tam tikrą magiją, primena fantastiką. Manau, žmonės turėtų pasijusti šiek tiek nerealiai“, – tikina „Operos fantomo“ autoriaus Gastono Leroux proanūkė Veronique Dubrulle Leroux.

Pagal projektą „Airbnb“ finansuos XIX amžiumi datuojamų teatro ložių renovavimo darbus ir padės Paryžiaus operai atnaujinti transliacijų internetu platformą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją