Kaip rašoma NT bendrovės „Ober-haus“ skelbime, šis namas yra vieno aukšto, tačiau jame įrengti trys miegamieji kambariai, du pilni vonios kambariai, atskirta saunos, poilsio zonos ir vonios patalpos. Name yra geoterminis šildymas bei valymo įrenginiai.

Šis namas yra Vilniaus rajone, Arvydų kaime. Jo dydis – 212 kv. metrų ir jis yra tik iš natūralių medžiagų. Jo kaina – 1 400000 eurų. Namas yra 240 a sklype.

Išskirtinis objektas Vilniaus rajone

„Ober-haus“ „Delfi būstas“ patikslino, kad toks turtas visada sulauks savo pirkėjo: kartais tai gali užtrukti tik vieną dieną, tačiau savo pirkėjo gali laukti ir metus. Taip pat bendrovė akcentuoja, kad šį būstą galima priskirti prestižinei klasei.

„Svarbu įvertinti, kaip suprantama prestižinio turto sąvoka. Vieta? Kaina? Įrengimas? Išskirtinumas? Kalbant apie šį konkretų atvejį, būstą galime priskirti prie prestižinio būsto kategorijos, nes jis atitinka visus išvardintus kriterijus. Išskirtinė vieta, gamtos apsuptis, modernus ir kokybiškas įrengimas, didelis gyvenamosios erdvės ir aplinkos plotas“, – pabrėžiama bendrovės atsakyme.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)