Šiuo metu siūloma išsinuomoti du geokupolus – keturvietį „The Aspen“ ir dvivietį „The Tamarack“. Abu kupolai, primenantys kristalines formacijas arba iglu, yra draugiški naminiams gyvūnams ir nėra prijungti prie šiuolaikinių komunikacijų. Jie įsikūrę Vetaskivino apygardoje, maždaug už valandos kelio nuo Edmontono ir dviejų valandų kelio nuo Kalgario. Artimiausios parduotuvės ir kavinės yra maždaug už 20 min. kelio automobiliu, rašo apartmenttherapy.com.


Tačiau vos atvykus į savo geokupolą, nekyla noras išvykti. Abu geokupolai viduje turi židinius ir propano dujas, šviestuvus su baterijomis, maisto gaminimo vietą lauke, patogias vietas miegui ir poilsiui. Lauke taip pat įkurta laužavietė, kurioje galima susirinkti prieš griūnant miegoti ilgos žiemos miegu.

Šie geokupolai pagal individualų užsakymą buvo sukurti jų savininkams Mandy ir Simonui Gommerudui ir buvo pastatyti 2021 metų pavasarį. Ir nors jie yra naujokai prabangaus stovyklavimo (angl. glamping) rinkoje, „Glamp Good“ geokupolai kelia didelį susidomėjimą.


Nakvynę abiejuose geokupoluose galima užsisakyti per svetainę „Airbnb“. Jų kainos prasideda nuo 158 dolerių už naktį, bet šeimininkai prašo rezervuoti juos mažiausiai dviem naktims. Gommerudai šioje svetainėje yra pripažinti superšeimininkais, o buvusių svečių atsiliepimai apie viešnagę šiuose kupoluose yra kupini susižavėjimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)